ΕΠΣΑΝΑ

Βάθος και μέλλον έδειξαν για τον Παθιακάκη τα φιλικά με Ελπίδα Αγ. Αναργύρων-Κορωνίδα

Η ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΠΑΘΙΑΚΑΚΗ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Σ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΑΝΔΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΚΛΕΙΣΤΗΚΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

A.C.PATHIAKAKIS
·
Μετά από 8 μήνες απραξίας η αντρική μας ομάδα επανήλθε σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων και φιλικών αγώνων.
Συμμετέχουν όσοι παίκτες δεν έχουν ξεκινήσει τις καλοκαιρινές τους διακοπές, όσοι τελείωσαν τις πανελλήνιες εξετάσεις καθώς και οι έφηβοι γεννηθέντες τα έτη 2004-05,αφήνοντας εξαιρετικές εντυπώσεις.
Πλαισιώνοντας τους έμπειρους παίκτες μας, είτε ξεκινώντας στο βασικό σχήμα είτε δίνοντας πολύτιμες λύσεις σαν αλλαγή, δείχνουν ότι μπορούν να σηκώσουν το βάρος της φανέλας και να λάβουν την εμπιστοσύνη της τεχνικής ηγεσίας και της διοίκησης.
Στο φιλικό με την Ελπίδα Αγίων Αναργύρων το οποίο ήρθε ισόπαλο χωρίς τέρματα φάνηκε ότι υπάρχει βάθος στο ρόστερ και όρεξη για περισσότερη δουλειά στις προπονήσεις.
Στο φιλικό με την Κορωνίδα βγήκε όρεξη για καλό ποδόσφαιρο, δημιουργία και σκοράρισμα, απέναντι στο πολύ καλό σύνολο της ομάδας του Γαλατσίου. Πρωταγωνιστές οι λεγόμενοι ‘μικροί’ οι οποίοι και σημείωσαν τα τρία τέρματα της ομάδας μας, μετά από ωραίους συνδυασμούς και άψογες εκτελέσεις.
Γερογιάννης, Κα’ι’τσας και Λαλαφράγκος τα τρία τέρματα της ομάδας μας, γεννηθέντες 2004-05.
Να ευχηθούμε καλές διακοπές με υγεία και καλή αντάμωση στο ξεκίνημα της νέας σεζόν τις πρώτες ημέρες του Αυγούστου.

Βάθος και μέλλον έδειξαν για τον Παθιακάκη τα φιλικά με Ελπίδα Αγ. Αναργύρων-Κορωνίδα
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ποιό Δημοφιλή

To Top