Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Βασίλης Χαλκιάς (ποδοσφαιριστής Αστέρα Βάρης): Καληνύχτα ανθρωπιά!

Ανακοίνωση του ποδοσφαιριστή του Αστέρα Βάρης, Βασίλη Χαλκιά.

Η ανακοίνωση

Πραγματικά δεν είχα φανταστεί και ούτε ήθελα ποτέ να μπω σε αυτή τη διαδικασία άλλα αναγκάζομαι να το κάνω για τυχόν διαστρέβλωση της αλήθειας.

28/8/2020 αγωνιζόμενος στο παιχνίδι κυπέλλου Ελλάδος της ομάδος μου τραυματίστηκα σοβαρά και έπαθα ρήξη προσθίου χιαστού.

19/9/2020 χειρουργήθηκα στο Αττικό νοσοκομείο και με δίκη μου επίμονη εκδήλωσα στην ομάδα την επιθυμία μου να ακολουθήσω αποκατάσταση σε συγκεκριμένο φυσιοθεραπευτήριο.

Η ομάδα λοιπόν κάλυψέ τα έξοδα και του χειρουργείου και της αποκατάστασης ως όφειλε εννοείται γιατί ο τραυματισμός μου προήλθε σε αγωνιστική υποχρέωση της ομάδας(μην ξεχάσουμε και αυτά που ξέρουμε!!!)

Σήμερα λοιπόν επικοινώνησα με τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας γιατί πληροφορήθηκα ότι η ομάδα έχει προχωρήσει σε πληρωμές παιχτών από την Τρίτη και μου είπε ότι εγώ δε θα πάρω χρήματα επειδή έχω πάρει προκαταβολή και 3 μισθούς μέχρι τη διακοπή(όπως και οι υπόλοιποι δηλαδή)και ότι “χρωστάω” κιόλας το ποσό των 1.400!!!

Ειλικρινά καταλαβαίνω το λόγο αυτής της αντιμετώπισης στο πρόσωπο μου γιατί πλέον δε μπορώ να είμαι ενεργό μέλος και να κάνω τη δουλεία σας, γιατί με βάση το σκεπτικό σας όλοι οι συμπαίχτες μου πρέπει να έχουν χρωστούμενα σαν και μένα άλλα εκείνους τους πληρώσατε κανονικά λένε οι έγκυρες πληροφορίες μου.

Ελπίζω να μη χρειαστεί να επανέλθω για να διορθώσω τυχόν άστοχες ή ψευδείς δηλώσεις.

Υ.Γ. Είναι πολύ λυπηρό κάποιοι να ξέρουν την πραγματικότητα και άπλα να σφυρίζουν αδιάφορα για να μη χάσουν τη βόλεψη τους. Εύχομαι να μη βρεθείτε ποτέ στη θέση μου.

Υ.Γ. 2 Σας παρακαλώ το συντομότερο δυνατό να μου στείλετε έναν αριθμό ΙΒΑΝ να σας προωθήσω τα “χρωστούμενα”, και τα ρέστα δικά σας

Υ.Γ. 3. Καληνύχτα ποδόσφαιρο, καληνύχτα ανθρωπιά !!!

Βασίλης Χαλκιάς (ποδοσφαιριστής Αστέρα Βάρης): Καληνύχτα ανθρωπιά!
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ποιό Δημοφιλή

To Top