Β' ΕΠΣΑ

Βαγγέλης Βύρρος (Πρόεδρος Κολωνού): Τα καταφέραμε με την αφοσίωσή μας

Σε δήλωσή του ο πρόεδρος του Κολωνού Βαγγέλης Βύρρος, αναφέρει με γνώμονα τις αποφάσεις της ΕΠΟ.

Μετά τις επίσημες ανακοινώσεις της ΕΠΟ για το οριστικό τέλος των Ερασιτεχνικών Προταθλημάτων, θέλω από καρδιάς να δώσω συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές της ομάδας μου καθώς και σε όλο το προπονητικό team για την προσπάθειά τους την φετινή αγωνιστική περίοδο.
Ήταν σίγουρα αποδεδειγμένα η δυσκολότερη σεζόν της τελευταίας 20ετίας.
Όλοι μαζί Διοίκηση, Προπονητές, Ποδοσφαιριστές καταφέραμε αυτό που για κάποιους έμοιαζε απίθανο. Να γίνει ο σύλλογος μας ξανά οικογένεια, μια ομάδα που άπαντες θα την αγαπούν και θα κάνουν όνειρα για αυτή.
Δεν το κρύβω πως αυτή η χρονιά πήγε να μας λυγίσει όλους, με πρώτον εμένα εν συνεχεία τα υπόλοιπα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και τέλος τον προπονητή και τους ποδοσφαιριστές μας. Με την αφοσίωση όλων μας όμως καταφέραμε να αντιμετωπίσουμε αγωνιστικά, οικονομικά, οργανωτικά καθώς και πολλαπλά προβλήματα τραυματισμών που ταλάνισαν το Σωματείο μας καθ’όλη τη διάρκεια της σεζόν. Εκεί όμως που είμασταν έτοιμοι να τα παρατήσουμε υπερίσχυαν τα στοιχεία που κρατάνε την ομάδα μας όρθια τόσα χρόνια. Η Κολωνιώτικη δύναμη και η αγάπη για τη γειτονιά μας που συμβαδίζει με το σωμάτειο μας. Ο Α.Ο. Κολωνού ήταν πάντα μια μικρή οικογένεια και έτσι θα συνεχίσει.
Σας ευχαριστώ πολύ όλους προπονητές, ποδοσφαιριστές, φροντιστές για την αμέριστη συνεργασία αλλά και την πίστη σας προς το πρόσωπο μου.
Τέλος για τους λίγους που ευελπιστούσαν στη αρχή του πρωταθλήματος ότι η ομάδα δεν θα παραμείνει στην κατηγορία τους ενημερώνω πως η πρόβλεψη τους απέτυχε παταγωδώς .

Μετά τιμής
Ο Πρόεδρος του Α.Ο Κολωνου
Βυρρος Δ. Ευαγγελος

Βαγγέλης Βύρρος (Πρόεδρος Κολωνού): Τα καταφέραμε με την αφοσίωσή μας
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ποιό Δημοφιλή

To Top