Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Το φυντάνι του Τάκη Μακροδημήτρη ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΙΡΚΟΛΟΣ μεταγράφηκε στον Αιολικό

ENA AKOMH ΦΥΝΤΑΝΙ ΠΟΥ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ Ο ΤΑΚΗΣ ΜΑΚΡΟΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΡΙΝ ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΒΥΣΣΟ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗΚΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟΝ ΑΙΟΛΙΚΟ ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ 17 ΕΤΩΝ.ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΠΙΡΚΟΛΟ ΠΟΥ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΜΥΤΙΛΗΝΗ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΦΟΝΤΑ ΝΑ ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΗΣΕΙ .ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΓΙΑΝΝΗ

Για πρώτη φορά ο “μικρός” παίρνει το “βάπτισμα του πυρός” στο ανδρικό τμήμα στην ιδιαίτερα αγαπητή και ιστορική ομάδα του Αιολικού Μυτιλήνης. Μιας ομάδας που έδειξε με τον Πρόεδρο της κ. Jim Αντωνάκα, τον προπονητή της κ.Δημήτρη Παπασπύρου, τον β.προπονητή κ. Βασίλη Παππά, αλλά και όλο το team ότι πιστεύουν και επενδύουν σε ταλαντούχους ποδοσφαιριστές με συγκεκριμένο πλάνο, σχέδιο και προγραμματισμό. Τους ευχαριστώ θερμά και εύχομαι να έρθουν πολλές επιτυχίες για αμφότερους.

Η πρώτη ομάδα, ο πρώτος σταθμός αυτού του ταξιδιού στο ποδόσφαιρο ήταν ο Πρωτέας Παλαιάς Φώκαιας. Πρώτος προπονητής που έφερε τον μικρό κοντά στο ποδόσφαιρο ήταν ο Τάκης Μακροδημήτρης, με το μοναδικό του χάρισμα να γίνεται φίλος με τα παιδιά με αγάπη και ιδιαίτερη προσέγγιση στο ποδόσφαιρο. Στη συνέχεια η σχολή ποδοσφαίρου του Παναθηναϊκού “SuperGoal” στα Καλύβια με την Έφη Δελή και τον κόουτς Κώστα Ζέρβα να προσθέτουν και εκείνοι τις δικές τους αξιόλογες γνώσεις. Σημαντική όμως στιγμή για την εξέλιξη του ήταν η επιλογή του μέσα από trials από τον τότε προπονητή της Κ13 της ΠΑΕ Πανιώνιος: Γ. Αποστολάκη (και νυν στο τεχνικό team της Κ15 της ΠΑΕ Ολυμπιακός), ο οποίος διέκρινε στον Γιάννη πολλά χαρίσματα και τον επέλεξε να ενταχθεί. Συμμετείχε έτσι στην Κ13 & Κ14 της ΠΑΕ Πανιώνιος. Στη συνέχεια εντάχθηκε στην ακαδημία της ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης στην Κ15 και στην Κ16 με προπονητές τον Σ. Μαυράκη, Μ.Χατζηροδίτη και Τεχν. Διευθυντή τον Τ. Στασινόπουλο. Η φετινή χρονιά 2020-2021 τον βρίσκει στην Ακαδημία της Valenthia F.C Greece Academy/Elite K17 με προπονητές τον Μ.Μπονιτς, τον Κ.Λαφιωτη και Τεχν. Διευθυντή τον Γιώργο Τόλια που θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα. Όμως ο μικρός έπρεπε να ανοίξει και άλλο τα φτερά του και έτσι μετά από πρόταση του coach Σ. Μαυράκη, η ομάδα του Αιολικού Μυτιλήνης, τον δοκιμάζει, τον επιλέγει και του προσφέρει την δυνατότητα να εξελιχθεί μαζί της. Καλή Επιτυχία!

Το φυντάνι του Τάκη Μακροδημήτρη ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΙΡΚΟΛΟΣ μεταγράφηκε στον Αιολικό
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ποιό Δημοφιλή

To Top