Α' ΕΠΣΑ

Το Χριστός Ανέστη από τη Διάνα Ηλιούπολης και το δώρο στον Τσαμόπουλο

ΑΝΑΣΤΑΣΙΜΟ ΣΥΡΤΑΚΙ – ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ

Χριστός Ανέστη αγαπημένοι ΜΑΣ ❤️ Παιδιά μας, γονείς μας, έφοροί μας, προπονητές μας, πρόεδρε, αγαπητά μέλη του ΔΣ, αστέρια της ανδρικής ομάδας, χορηγοί μας, φίλοι και εραστές του συλλόγου μας, υπηρέτες του αθηναϊκού ποδοσφαίρου.

Ο Γιώργος Μεταξαράκης, επί σειρά ετών συνεργάτης της ακαδημίας της Διάνα Ηλιούπολης, μας εύχεται Χριστός Ανέστη και χρόνια πολλά, μέσα από ένα «προπονητικό συρτάκι», για μικρούς, αλλά κυρίως για μεγάλους, για αυτήν την όμορφη σημερινή ημέρα. Παρακολουθήστε το βίντεο, δημιουργία του σπουδαίου αυτού Ελληνα που δραστηριοποιείται στην Γερμανία και συγκεκριμένα στην Στουτγαρδη. Μετα το φαγοπότι ας εφαρμόσουμε τις ασκήσεις του και ας του ευχηθούμε.

ΕΝΑ ΔΩΡΑΚΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΣΑΜΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ 👌

Ένα δωράκι για την Ανάσταση και για την μεγάλη ημέρα του Πάσχα παραδίδει σήμερα η επίσημη σελίδα του συλλόγου, στον προπονητή και τους παίκτες της ανδρικής ομάδας. Το πιθανότερο είναι ότι το δώρο θα το δεχτεί με ικανοποίηση και ο πρόεδρος με τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου. Έχει να κάνει με πληροφορίες που απορρέουν από το περιβάλλον της διοργανώτριας αρχής του πρωταθλήματος, δηλαδή από την ΕΠΣΑ.

Σύμφωνα με απόλυτα επιβεβαιωμένες πηγές, εάν η πορεία του κορονοϊού διατηρήσει την «θετική» εικόνα που υπάρχει μέχρι σήμερα, τότε η ΕΠΣΑ είναι αποφασισμένη να υλοποιήσει την επιθυμία όλης της οικογένειας της Διάνα και να ολοκληρώσει το φετινό πρωτάθλημα της πρώτης κατηγορίας, το οποίο σημειωτέον βρίσκεται οκτώ στροφές πριν το τέλος του, έχοντας την ομάδα της Διάνα στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα, ισόβαθμη με την Ηλιούπολη και τέσσερις μόλις βαθμούς πίσω από τον πρωτοπόρο Ρουφ.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι η διοργάνωση θα συνεχιστεί αρχές ή μέσα Ιουνίου και θα ολοκληρωθεί μέσα Ιουλίου.

Αυτό σημαίνει ότι το καλοκαίρι θα είναι ζεστό μετά από μία άνοιξη με τραυματικές εμπειρίες όχι μόνο για την οικογένεια της Διάνα αλλά για όλη την ελληνική κοινωνία

Το Χριστός Ανέστη από τη Διάνα Ηλιούπολης και το δώρο στον Τσαμόπουλο
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ποιό Δημοφιλή

To Top