Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το αντίο του τεχνικού Βλάση Χατζηαναστασίου στον Θησέα Νέας Μάκρης (ΦΩΤΟ)

ΤΟ ΑΝΤΙΟ ΤΟΥ ΒΛΑΣΗ ΧΑΤΖΗΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΠΕΝΤΑΕΤΙΑ ΚΑΡΠΟΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΗΣΕΑ ΜΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΞΑΝ ΣΤΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΣΤΟΝ ΗΓΕΤΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΚΩΣΤΑ ΤΡΙΜΗ

Είναι στιγμές στην ζωή μας που οι λέξεις μοιάζουν φτωχές για να περιγράψουν τα συναισθήματα που σε πλημυρίζουν όταν θες να εκφραστείς για τους ανθρώπους μιας ομάδας που σου έδωσαν την ευκαιρία να γίνεις κομμάτι της ιστορίας τους. Μετά από 5 πολύ όμορφα χρόνια ,που χάραξαν ανεξίτηλα την προπονητική μου καριέρα ήρθε η ώρα να αποχωρήσω από μια ομάδα που ένιωσα δική μου από την πρώτη μου μέρα εκεί. Θα αφήσω τον χρόνο ,μοναδικό κριτή των πάντων ,να δείξει αν πέτυχα και που απέτυχα αυτά τα χρόνια που υπηρέτησα τον σύλλογο, ελπίζοντας στο τέλος το πρόσημο να είναι θετικό. Ένα τεράστιο ευχαριστώ στους συνεργάτες μου όλα αυτά τα χρόνια ,τον Μιχάλη Λελεκίδη ,τον Παναγιώτη Μαντόπουλο, τον Νίκο Αμπαρτζιδη ,τον Χρήστο Μουλάκη, Γιάννη Τσέλιο ,τον Βαγγέλη Μεγαπάνο και τον τεράστιο Βεζύρη που ξεπέρασαν τους εαυτού τους για να λειτουργήσουμε υποδειγματικά.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Τάσο Γιακουμή ,τον Σήφη και τον Χρήστο Τσέλιο για την βοήθεια και την αγάπη τους όλα αυτά τα χρόνια. Για τον φίλο και αδερφό μου Κώστα Τρίμη , ότι και να γράψω μάλλον θα τον αδικήσει….. Αποτελεί όαση στον ερασιτεχνικό παραγοντισμό ,ΚΥΡΙΟΣ,ΠΑΝΤΕΛΟΝΑΤΟΣ,ΣΠΑΝΙΟΣ,ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ. Ελπίζω ο ποδοσφαιρικός κόσμος της ΕΠΣΑΝΑ να έχει καταλάβει πόσο τυχερός είναι που σε έχει μέλος του και να κάνει ότι χρειαστεί για να σε κρατήσει στο χώρο , γιατί φίλε μου είσαι ΕΓΓΥΗΣΗ για το ποδόσφαιρο της ένωσης μας.
Αφήνω τελευταίους τους παικταράδες, μικρούς και μεγάλους, που συνεργάστηκα όλα αυτά τα χρόνια. Ένα μεγάλο ευχαριστώ για την προσπάθεια και την αφοσίωση σας όλα αυτά τα χρόνια είναι μάλλον λίγο. Να είστε υγιείς ,να δουλεύεται και να συνεχίσετε να κυνηγάτε τα όνειρα σας… ταβάνι σε αυτά δεν υπάρχουν ποτέ
Να σας έχει όλους ο θεός καλά , καλή συνέχεια φιλαράκια.

Επίσης στην ανακοίνωση του Θησέα Νέας Μάκρης αναφέρονται τα εξής:

ΑΥΤΑ ΕΧΕΙ Η ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΩΝ ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΩΝ ΒΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΘΗΣΕΑ ΑΓΙΑΣ ΜΑΡΙΝΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΑΔΟΞΑ Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΒΛΑΣΗ ΧΑΤΖΗΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΣΕ ΠΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ” ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΤΟΙ ΕΡΓΟ ΣΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΤΥΧΕΡΗ ΟΠΟΙΑ ΟΜΑΔΑ ΣΕ ΕΠΙΛΕΞΕΙ .ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΦΙΛΕ” ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ Ο ΘΗΣΕΑΣ

Thiseas Agias Marinas

2016-2021 μια πενταετια επιτυχιών και σταθεροποιησης της ομάδας μας σε υψηλές θέσεις στην Α κατηγορία ΕΠΣΑΝΑ. Αρχηγός και οδηγός σε αυτη την πορεια της πενταετίας ο Βλάσης Χατζηαναστασίου. Έχοντας μεγάλη εμπειρία και πολλές επιτυχίες πηρε το τιμόνι μας για να μας πάει όσο πιο ψηλά γινετε και μετά να μας σταθεροποιησει σε αυτό το επίπεδο το πραγματοποιησε χωρίς αναταράξεις παίζοντας όμορφο και καθαρό ποδοσφαιρο εντός των 4 γραμμών με συνέπεια και ηθος.

Ενα ευχαριστω είναι πολύ λίγο να πούμε στον Βλασση Χατζηαναστασιου ,ήταν τιμή μας που τον είχαμε προπονητη, που μας έμαθε πράγματα που δε γνωρίζαμε, που έφτιαξε διαδικασίες και νοοτροπία ομάδας μεγαλυτερων κατηγοριών που μας έκανε ΚΑΛΗ ΟΜΑΔΑ.

Λόγω της αλλαγής των οικονομικών δεδομένων της εποχης και της αλλαγής τής φιλοσοφίας της ομάδας μας σε πιο οικονομικό μοντέλο δεν θα συνεχίσουμε μαζί. Δε θα ξεχάσουμε το έργο σου θα είναι πολύ τυχερή οποια ομαδα σε επιλέξει και μη ξεχνάς μας συνδεεουν μονο όμορφες στιγμές.

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΦΙΛΕ

Το αντίο του τεχνικού Βλάση Χατζηαναστασίου στον Θησέα Νέας Μάκρης (ΦΩΤΟ)
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ποιό Δημοφιλή

To Top