Α' ΕΠΣΑ

Το αντίο του Αλέξη Μπουραζά και οι δάσκαλοι της Διάνα

ΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ

«Μετά από 3 ολόκληρα χρόνια έφτασε η στιγμή που αποχωρώ και έχω με την σειρά μου από την ομάδα της Διανας Ηλιουπολης! Θελω να ευχαριστήσω καταρχάς όλους τους συμπαίχτες που είχα αυτά τα 3 χρόνια και τους εύχομαι καλή ποδοσφαιρική χρόνια με υγεία πάνω από όλα! Ευχομαι η Διανα να πετύχει τους στόχους που έχει θέσει!

Θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση Ζευγίτη (κυρίους Γιάννη Ζευγίτη και Νίκο Βαλκανά) για αυτά τα 3 χρόνια καθώς είναι πάντα δίπλα στους παίχτες τους!

Στην συνέχεια να ευχαριστήσω τον
κύριο Ιωσηφέλλη ο οποίος είναι υπεύθυνος υλικού της ομάδας και πραγματικά η ομάδα σε αυτόν τον τομέα λειτουργεί σαν ομάδα υψηλού επιπέδου!

Ευχαριστώ τον κύριο Αποστόλη Ξιούρα (γενικό αρχηγό) ο οποίος είναι πάντα δίπλα μου σε Ποδοσφαιρικά θέματα και μη…

Ευχαριστώ τον κύριο Χαραλαμπόπουλο ο οποίος είναι σπάνιος άνθρωπος και θα τολμήσω να πω πως η Διάνα είναι παρά πολύ τυχερή που τον έχει στο «ρόστερ» της!

Θελω να ευχαριστήσω τον κοουτς της ομάδας τον κύριο Τσαμοπουλο ο οποίος αν και πιστεύει πολύ σε εμένα δεν καταφέραμε να συνεχίσουμε την συνεργασία μας, τον σέβομαι προπονητικά, του εύχομαι καλή επιτυχία και ελπίζω να πραγματοποιήσει τους στόχους που έχει θέσει με την διοίκηση!

Τέλος δεν μπορώ να μην ευχαριστήσω την «ψυχή»της ομάδας, αν και δεν βρίσκεται πλέον στην διοίκηση…Μιλάω για τον κύριο Δημητρη Ζοντιρο που χωρίς αυτόν δεν θα υπήρχε ομάδα Διανα…

Τρία ολόκληρα χρόνια φίλοι, για πάντα φίλοι….

Εις το επανιδείν

Αλέξης Μπουραζάς»

ΟΙ ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΤΗΣ ΔΙΑΝΑ 👨‍👦‍👦 (ΜΕΡΟΣ 1) 🎗Γνωρίστε τους παιδαγωγούς – εκπαιδευτές της Ακαδημίας 🔝Εμπιστευθείτε τα παιδιά σας στα χέρια τους 🔴 Ξεκινάμε την παρουσίαση από τον τεχνικό διευθυντή της Διάνα τον κύριο Γιάννη Νάση ✅ Αγωνίστηκε στην ομάδα της Σάμου ✅ Προπονητής στην Ακαδημία Βαζέχα, στον Κεραυνό Κερατέας και στην Διάνα ✅ Καθηγητής Φυσικής Αγωγής, Διευθυντής πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης, Φυσικοθεραπευτής, με ειδικότητα στην εργοφυσιολογία και διδακτορικό στην βιολογία της άσκησης 💬 «Στην Διάνα εξασφαλίζουμε την κοινωνικοποίηση του παιδιού, την ψυχαγωγία του και την ποδοσφαιρική του εξέλιξη σε ένα οικογενειακό και πειθαρχημένο περιβάλλον» ☎️Εγγραφές: 2109736710 – 6945792469 – 6972891572 🔈ΔΙΑΝΑ – «ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΗΣ ΜΠΑΛΑΣ»

Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, άτομα στέκονται και εσωτερικός χώρος

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, στάδιο και υπαίθριες δραστηριότητες

Το αντίο του Αλέξη Μπουραζά και οι δάσκαλοι της Διάνα
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ποιό Δημοφιλή

To Top