Β' ΕΠΣΑ

Το 1ο Coaching Webinar διοργανώνει η Δόξα Βύρωνος για την στήριξη του Ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου

Η Δόξα Βύρωνος διοργανώνει το 1ο Coaching Webinar για την στήριξη του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου, ένα πρωτοποριακό online σεμινάριο σχεδιασμένο για όσους αγαπούν το ποδόσφαιρο, σε συνεργασία με τον κορυφαίο προπονητή Στιβ Κωνσταντινίδη (Stephen Constantine).

Ο κ. Κωνσταντινίδης είναι ένας προπονητής θρύλος και αναμφισβήτητα αποτελεί ένα μοναδικό παράδειγμα, καθώς έχει εργαστεί ως head coach στον πάγκο 5 διαφορετικών εθνικών ομάδων (Nepal, India, Malawi, Sudan, Rwanda).
Τελευταίος σταθμός στην καριέρα του ήταν η εθνική ομάδα της Ινδίας (2015-2019), όπου κατάφερε να οδηγήσει την ομάδα από την θέση 174 στο FIFA World Ranking στο νούμερο 97 σε διάστημα 3 χρόνων. Στο παρελθόν εργάστηκε στον Απόλλων Σμύρνης και την αγγλική Millwall. Είναι διακεκριμένος coach instructor του UEFA Pro, καθώς και μέλος του elite coaching panel της FIFA.

Το σεμινάριο, το οποίο θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου, είναι διαδικτυακό και μπορείτε να το παρακολουθήσετε από την άνεση του προσωπικού σας χώρου με ασφάλεια.

👉Για περισσότερες πληροφορίες και αιτήσεις συμμετοχής, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με την σελίδα μας,
ή στο τηλέφωνο 6977696970 ή στο email info@doxavironos.gr

Το 1ο Coaching Webinar διοργανώνει η Δόξα Βύρωνος για την στήριξη του Ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ποιό Δημοφιλή

To Top