ΕΠΟ

Την οικονομική στήριξη των ερασιτεχνικών σωματείων ζήτησε ο πρόεδρος της ΕΠΟ Β. Γραμμένος

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΠΟ Ε.ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ ΖΗΤΗΣΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΣ ΠΟΥ ΑΝΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΕ 2.599 .ΟΜΩΣ Η ΓΓΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΗΤΡΏΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ

Με επιστολή του προς τον Υφυπουργό, Λευτέρη Αυγενάκη, ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Ευάγγελος Γραμμένος ζήτησε να συμπεριληφθούν στα μέτρα στήριξης που σχεδιάζονται, όλα τα ενεργά ερασιτεχνικά ποδοσφαιρικά σωματεία της χώρας, τα οποία ανέρχονται σε 2.599, σύμφωνα με τις ενημερώσεις των ΕΠΣ προς την ΕΠΟ.
Ο υφυπουργός αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης απάντησε ευχαριστώντας την ΕΠΟ για την έγγραφη ενημέρωση. Παράλληλα τονισε ότι από την Τρίτη τέθηκε σε λειτουργία η πλατφόρμα προεγγραφής των ερασιτεχνικών αθλητικών σωματείων όλης της χώρας και όλων των αθλημάτων, που διαθέτουν την Ειδική Αθλητική Αναγνώριση, για τη δημιουργία του «Μητρώου Αθλητικών Σωματείων» στη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού.
Η πλατφόρμα βρίσκεται στην ιστοσελίδα της ΓΓΑ (www.gga.gov.gr/mitroo). Τα μέτρα στήριξης, όπως τόνισε ο Υφυπουργός, θα ενεργοποιηθούν αφού προηγουμένως ελεγχθούν από τις αρμόδιες υπηρεσίες της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού τα κατατεθέντα δικαιολογητικά από κάθε ερασιτεχνικό σωματείο.
Ακομη ο Αυγενάκηςεπεσημανε προς τον πρόεδρο της ΕΠΟ, ότι οι υπηρεσίες παραμένουν στην διάθεση των διοικήσεων των ερασιτεχνικών σωματείων για αιτήματα λήψης ειδικής αθλητικής αναγνώρισης από την ΓΓΑ ώστε στη συνέχεια να μπορούν να εγγραφούν και επίσημα στο Μητρώο Αθλητικών Σωματείων. Κατέληξε ο Υφυπουργός Αθλητισμού λέγοντας πως «βάζουμε τάξη στο ερασιτεχνικό σωματειακό αθλητικό τοπίο και η συμβολή όλων είναι απαραίτητη»

Την οικονομική στήριξη των ερασιτεχνικών σωματείων ζήτησε ο πρόεδρος της ΕΠΟ Β. Γραμμένος
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ποιό Δημοφιλή

To Top