Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Θέμα fotisnewsmatch.gr: Ανανέωσε με Αχαρναϊκό ο τεχνικός Μάκης Παπαδόπουλος και οι γεμάτες νόημα ευχές του

Ο επιτυχημένος τεχνικός Μάκης Παπαδόπουλος ανανέωσε την συνεργασία του και για τη νέα σεζόν με τον ιστορικό Αχαρναϊκό. Μάλιστα μετά το Πάσχα ξεκινάει δόμηση της ομάδας.

Στο μεταξύ εκφράζοντας τις ευχές του για το Πάσχα ο Μάκης Παπαδόπουλος επικεντρώνεται στο γεγονός που έχει να κάνει με τον βιαστικό ίσως και άδοξο τρόπο με τον οποίο έκλεισαν τα πρωταθλήματα αναφέροντας:

Δυστυχώς πάει χαμένη άλλη μια ποδοσφαιρική χρονιά όπως πέρσι έτσι και φέτος με την διαφορά ότι πέρσι ευνοήθηκαν κάποιοι που ανέβηκαν και αδικήθηκαν κάποιοι που έπεσαν ενώ φέτος το αντίθετο ευνοούνται κάποιοι θα έπεφταν και αδικούμε αυτούς που θα ανέβαιναν.
Σε γενικές γραμμές αδικείται το ίδιο το ποδόσφαιρο που δεν επετράπη καί στους μεν και στους δε να ολοκληρώσουν τον αγώνα και την προσπάθεια που ξεκίνησαν από το καλοκαίρι κάνοντας θυσίες οικογενειακές επαγγελματικές οικονομικές και πάει λέγοντας.
Να ευχηθούμε άγιες μέρες που είναι να έρθει η θεία φώτιση σε αυτούς που παίρνουν αποφάσεις για την τύχη του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου και οργανώσουν όσο καλύτερα γίνεται την χρονιά που έρχεται γιατί αν και φέτος δεν ολοκληρωθούν τα πρωταθλήματα τότε νομίζω ότι θα έρθει και ο οριστικός μαρασμός σε όλα τα αθλήματα .
Τέλος να ευχηθώ σε όλη την Αθλητική οικογένεια όπως εννοείται και σε όλο τον κόσμο καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα με υγεία χαρά και πολύ υπομονή .

Θέμα fotisnewsmatch.gr: Ανανέωσε με Αχαρναϊκό ο τεχνικός Μάκης Παπαδόπουλος και οι γεμάτες νόημα ευχές του
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ποιό Δημοφιλή

To Top