ΕΠΣΑ

Θανάσης Παύλοβιτς: Να γίνουν οπωσδήποτε οι διοργανώσεις υποδομών και Μικτών

Τις δικές του αγωνίες και προβληματισμούς σχετικά με την αγωνιστική ποδοσφαιρική απραξία των νέων ηλικιών εξέφρασε ο γνωστός και επιτυχημένος και άριστος σε ήθος τεχνικός Θανάσης Παύλοβιτς ο οποίος έχει μέχρι τώρα προσφέρει με άψογο τρόπο τις υπηρεσίες του σε αθηναϊκά και πειραϊκά σωματεία με ποιότητα και έχει αναδείξει και αξιοποιήσει αρκετά ταλέντα

Για το μεγάλο ζήτημα ο Θανάσης Παύλοβιτς καταθέτοντας την πρότασή του δεδομένου ότι παρακολουθεί καθημερινά όλα τα δρώμενα τόνισε: Πρέπει οπωσδήποτε για πολλούς λόγους να γίνουν μέχρι το καλοκαίρι με όλα τα πρωτόκολλα υγιεινής με ένα νέο ίσως πλαίσιο οι διοργανώσεις των υποδομών και των Μικτών. Πάνω απ’ όλα ο αθλητισμός είναι υγεία και φυσικά το ποδόσφαιρο που προσφέρει πολλά από την ομαδικότητά του. Έπειτα τα παιδιά θα ξεφύγουν από την λεγόμενη κλεισούρα που τα επιβαρύνει σε κάθε περίπτωση και επιπλέον θα έχουν την δυνατότητα να αξιοποιήσουν το ταλέντο τους και να εμπλουτίσουν τις ανδρικές ομάδες και τις Εθνικές ομάδες. Επίσης να δοθεί αγωνιστική παράταση ενός έτους για τους μεγαλύτερους παίκτες που λόγω ορίου ηλικία θα πρέπει να αποχαιρετήσουν την ενεργό δράση.

Πιστεύω ότι ο νέος πρόεδρος της ΕΠΟ άνθρωπος του ποδοσφαίρου με σύγχρονες αντιλήψεις θα βρει τις λύσεις προς αυτή την κατεύθυνση.

Θανάσης Παύλοβιτς: Να γίνουν οπωσδήποτε οι διοργανώσεις υποδομών και Μικτών
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ποιό Δημοφιλή

To Top