Α' ΕΠΣΑ

Θανάσης Παύλοβιτς (κόουτς Πετραλώνων): “Δίκαιη μεταχείριση η ΕΠΣΑ για τις ομάδες που βρίσκονταν κοντά στην παραμονή”

Εν αναμονή της απόφασης της ΕΠΣΑ για μια δίκαιη αναδιάρθρωση που είναι και το πιο σωστό και λογικό για την Α’ κυρίως κατηγορία, ο επιτυχημένος κόουτς-τεχνικός των Πετραλώνων Θανάσης Παύλοβιτς έκανε την ακόλουθη δήλωση:“Βάσει των μέχρι τώρα δεδομένων το ενδιαφέρον πλέον στρέφεται στην απόφαση της ΕΠΣΑ που θα αφορά την πρόωρη λήξη του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας και των πρωταθλημάτων της.

Η γνώμη μου είναι ότι θα πρέπει να υπάρξει μια δίκαιη μεταχείριση κυρίως για τις ομάδες που βρίσκονται και βρίσκονταν κοντά στην επικίνδυνη ζώνη αλλά και ταυτόχρονα μια ανάσα από την επίτευξη του στόχου τους, στην προκειμένη περίπτωση στην επίτευξη της παραμονής στην Α’ κατηγορία.

Η απόφαση θα πρέπει να είναι δίκαιη γιατί δεν μπορεί κι δεν μπορούν να καταδικαστούν ομάδες και μάλιστα οκτώ αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος και των πρωταθλημάτων. Γίνεται λόγος δηλαδή για περισσότερες αγωνιστικές από τις μισές του δεύτερου γύρου. Για τον λόγο αυτό λοιπόν θεωρώ ότι μια δίκαιη αναδιάρθρωση θα είναι το καλύτερο σενάριο και η πιο ακριβοδίκαιη απόφαση. Ούτως ή άλλων πάντως υπάρχει απόλυτη εμπιστοσύνη για την ορθή κρίση και δίκαιη απόφαση από την ΕΠΣΑ και ειδικότερα πολύ περισσότερο από τον έμπειρο πρόεδρο Παναγιώτη Δημητρίου”.

 

Θανάσης Παύλοβιτς (κόουτς Πετραλώνων): “Δίκαιη μεταχείριση η ΕΠΣΑ για τις ομάδες που βρίσκονταν κοντά στην παραμονή”
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ποιό Δημοφιλή

To Top