Α' ΕΠΣΑ

Θανάσης Παύλοβιτς (κόουτς Πετραλώνων): Η ΕΠΣΑ να προχωρήσει σε δίκαιη αναδιάρθρωση

Υπεραμυνόμενος την αρχική του θέση ότι το ποδόσφαιρο-η μπάλα πρέπει να παίζεται στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου ο άριστος και άψογος σε χαρακτήρα επιτυχημένος κόουτς των Πετραλώνων Θανάσης Παύλοβιτς που διαθέτει μεγάλη εμπειρία στον χώρο από την έως τώρα μεγάλη διαδρομή του στην υπηρεσία του ποδοσφαίρου ως παίκτης και προπονητής, εξέφρασε την απόλυτα λογική άποψή του για την τύχη των αθηναϊκών πρωταθλημάτων, μετά την απόφαση της ΕΠΟ που για τα περαιτέρω ρίχνει το μπαλάκι στις ΕΠΣ να διακόψει τα πρωταθλήματα.

Εκφράζοντας λοιπόν την άποψή του μετά την εξέλιξη αυτή, μια άποψη που βρίσκει σύμφωνους πολλούς ανθρώπους του αθηναϊκού και του ευρύτερου φάσματος του ελληνικού ποδοσφαίρου ο Θανάσης Παύλοβιτς δήλωσε: “Ήμουν από τους πρώτους που το είχα πει και συνεχίζω να το υποστηρίζω ότι τα πρωταθλήματα έπρεπε να διακοπούν γιατί κανείς δεν θα μπορούσε και δεν θα έπρεπε να ρισκάρει με την υγεία των παικτών και όλων των ανθρώπων που ασχολούνται με το ερασιτεχνικό κυρίως ποδόσφαιρο, στην περίοδο του κορονοϊού. Όπως επίσης συνεχίζω να υποστηρίζω την πάγια θέση μου ότι το ποδόσφαιρο πρέπει να παίζεται εντός αγωνιστικού χώρου και εκεί πρέπει να κρίνονται οι αγώνες.

Στην προκειμένη περίπτωση της Α’ ΕΠΣΑ σαφέστατα έπρεπε να αναδειχθούν οι ομάδες που ανεβαίνουν στην Γ’ Εθνική λόγω της διακοπής και που είναι το Ρουφ και ο Χαραυγιακός. Όμως τα πράγματα είναι πολύ διαφορετικά για τις ομάδες που μάχονται για την παραμονή τους και απέχουν ελάχιστα από αυτό το στόχο όπως συμβαίνει με την ομάδα μου τα Πετράλωνα. Στην προκειμένη περίπτωση η ΕΠΣΑ που είναι η μεγαλύτερη Ένωση της χώρας πρέπει να προχωρήσει σε δίκαιη και σωστή αναδιάρθρωση ώστε να μην πάνε χαμένοι οι κόποι και ο ιδρώτας των παικτών μιας ολόκληρης χρονιάς. Το δίκαιο και το σωστό λοιπόν είναι ότι η ΕΠΣΑ θα πρέπει να προχωρήσει σε αναδιάρθρωση, στην παραμονή δηλαδή των ομάδων που βρίσκονται κοντά σε αυτό τον στόχο με εξαίρεση ενδεχομένως τις όποιες ομάδες είναι ήδη καταδικασμένες, δεδομένου ότι έχουμε μπροστά μας σχεδόν μισό πρωτάθλημα-οκτώ αγωνιστικές. Δεν είναι μια και δύο αγωνιστικές. Και κατά συνέπεια η Α’ ΕΠΣΑ μέσω της αναδιάρθρωσης να αποτελείται από περισσότερες ομάδες στη νέα σεζόν. Το ίδιο πρέπει να συμβεί και στις άλλες κατηγορίες. Εμείς στις οκτώ αγωνιστικές που είχαν απομείνει είχαμε να παίξουμε με Κένταυρο Βριλησσίων, Μελίσσια εντός, Αθηναϊκό και εκτιμούμε ότι ήμασταν σε θέση να κερδίσουμε και τα τρία ματς και να εξασφαλίσουμε την παραμονή μας δεδομένου ότι το τελευταίο διάστημα πριν την διακοπή βρισκόμασταν σε ανοδική πορεία και σε πολύ καλή κατάσταση. Η δίκαιη αναδιάρθρωση θα είναι λοιπόν η δίκαιη απόφαση της ΕΠΣΑ”

Θανάσης Παύλοβιτς (κόουτς Πετραλώνων): Η ΕΠΣΑ να προχωρήσει σε δίκαιη αναδιάρθρωση
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ποιό Δημοφιλή

To Top