ΕΠΣΑ

Θανάσης Παύλοβιτς: Δύσκολο ρούχο το παντελόνι

Ο πρώην τεχνικός των Πετραλώνων λίγες ημέρες μετά την αποχώρησή του από τα αγωνιστικά ηνία στα Πετράλωνα μας έκανε την εξής δήλωση:

“Ο κύκλος κάποια στιγμή κλείνει.

Το ίδιο φυσικά ισχύει στην περίπτωσή μου μετά την αποχώρηση από την ομάδα των Πετραλώνων την οποία σημειωτέων υπηρέτησα πολλά χρόνια ως ποδοσφαιριστής και στη συνέχεια ως προπονητής. Το μόνο σίγουρο είναι ότι οι συνεργασίες έχουν ημερομηνία λήξης. Δεν είναι όμως σύνηθες οι συμπεριφορές κάποιων που θέλουν να λέγονται παράγοντες και Δ.Σ. Και εξηγούμαι. Αφού λύθηκε η συνεργασία μας πριν από μερικές ημέρες, αποχώρησα από την ομάδα χωρίς καμία δήλωση για το προσχεδιασμένο όπως πιστεύω έργο αποχώρησης μου και όχι μόνο, σεβόμενος την διοίκηση και θέλοντας να διαφυλάξω την προσωπικότητα, το ήθος μου, αλλά και αυτόν το χώρο που υπηρετώ τόσα χρόνια.
Αλλά όπως λέει και ο σοφός λαός, “εκεί που μας χρώσταγαν μας πήραν και το βόδι”. (Κύριοι) άποψη και δικαίωμα να ομιλούν έχουν όπως εκτιμώ αυτοί που είναι συνεπείς στον λόγο και στις πάσης φύσεως υποχρεώσεις τους. Εσείς Όχι. Δεν σέβεστε καν ούτε φιλίες γιατί πώς να το κάνουμε (Κύριοι), για κάποιους “”Δύσκολο ρούχο το Παντελόνι “”

Θανάσης Παύλοβιτς: Δύσκολο ρούχο το παντελόνι
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ποιό Δημοφιλή

To Top