ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τάκης Μακροδημήτρης: Το ποδόσφαιρο επιστρέφει στην κανονικότητα

ΤΑΚΗΣ ΜΑΚΡΟΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΕΛΝΩ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΜΟΥ Σ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ .ΣΩΣΤΗ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΙΒΑΡΥΝΘΟΥΝ ΤΩΡΑ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΚΟΣΤΟΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΔΥΣΚΟΛΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ”
ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ κ. ΤΑΚΗ ΜΑΚΡΟΔΗΜΗΤΡΗ:

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΤΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ:
Επιτέλους μετά την διακοπή αρκετών μηνών οι Ακαδημίες ποδοσφαίρου επιστρέφουν στις προπονήσεις. Ήταν κάτι το επιβεβλημένο καθώς τα παιδιά διέκοψαν απότομα το ποδόσφαιρο λόγω της πανδημίας και σίγουρα τους έχει λείψει πολύ. Η αλήθεια είναι ότι από όλους μας έλειψε η δραστηριότητα στο γήπεδο. Τις τελευταίες μέρες στις συναντήσεις που κάναμε για να είμαστε έτοιμοι για την επανέναρξη, δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο άδειο και στενάχωρο έδειχνε το γήπεδο χωρίς τις φωνές και τα χαμόγελα των παιδιών. Αυτό έλειψε πιο πολύ από όλους μας, η χαρά των παιδιών για το παιχνίδι. Και πλέον από την Δευτέρα θα μπορούμε να το ζούμε και πάλι όλοι μαζί.
ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΛΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΤΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ:
Θα χρειαστεί προσοχή και σωστή προσέγγιση στα παιδιά ώστε η επιστροφή τους στο ποδόσφαιρο να είναι ομαλή τόσο στο αγωνιστικό όσο και στο ψυχολογικό κομμάτι. Με τους συναδέλφους προπονητές έχουμε ετοιμάσει ένα πρόγραμμα σταδιακής επανένταξης για όλες τις ηλικίες και σε αυτό το διάστημα ο στόχος μας είναι να φέρουμε ξανά τα παιδιά στην αγωνιστική κατάσταση που ήταν πριν την διακοπή της πανδημίας. Στο χρόνο που έχουμε μέχρι να φτάσουμε στο καλοκαίρι, θα έχουμε την ευκαιρία να δουλέψουμε μεθοδικά και να βρουν τα παιδιά σιγά σιγά και με σωστά βήματα τον αγωνιστικό τους εαυτό ώστε να είναι πανέτοιμοι να ξεκινήσουν την επόμενη σεζόν.
ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ ΔΩΡΕΑΝ:
Είναι μια πολύ σωστή απόφαση της διοίκησης καθώς όλες οι οικογένειες βιώνουν μια δύσκολη κατάσταση την εποχή της πανδημίας. Νομίζω πως είναι μια κίνηση που θα βοηθήσει όλα τα παιδιά να μην χάσουν άλλο χρόνο και να έρθουν να προπονηθούν. Η διοίκηση έκανε αυτή την προσφορά τόσο για τα δικά μας παιδιά, όσο και για παιδιά που θέλουν να μας γνωρίσουν ώστε να έχουν την ευκαιρία να προπονηθούν μαζί μας και να διαπιστώσουν το επίπεδο της Ακαδημίας μας χωρίς να επιβαρυνθούν με κάποιο κόστος.
ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΗΤΑ:
Θέλω να κλείσω στέλνοντας τις ευχές μου σε όλες της Ακαδημίες ποδοσφαίρου, σε όλους τους συναδέλφους προπονητές και όλα τα παιδιά, για καλή επιστροφή στην ποδοσφαιρική κανονικότητα. Το ποδόσφαιρο είναι η μεγάλη μας αγάπη και το στερηθήκαμε πολύ στους προηγούμενους μήνες. Πλέον τα δύσκολα δείχνουν να έχουν περάσει και ελπίζω να μην τα ζήσουμε ποτέ ξανά. Εύχομαι σε όλους να απολαύσουμε ξανά το ποδόσφαιρο που τόσο μας έλειψε!

 

Μπορεί να είναι εικόνα ένα ή περισσότερα άτομα, άτομα που στέκονται και εξωτερικοί χώροι

Τάκης Μακροδημήτρης: Το ποδόσφαιρο επιστρέφει στην κανονικότητα
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ποιό Δημοφιλή

To Top