ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τα κριτήρια που θα φέρουν την επιστροφή σε Football League, Γ’ Εθνική και άλλες κατηγορίες

Παράταση στην απόφαση για την επιστροφή στη δράση στις αθλητικές διοργανώσεις και σε πρωταθλήματα ποδοσφαιρικά που ακόμα έχουν «λουκέτο»

Σε αναμμένα κάρβουνα κάθονται στη Football League στη Γ’ Εθνική αλλά και στις υπόλοιπες αθλητικές κατηγορίες για να μάθουν την απόφαση των Λοιμωξιολόγων αναφορικά με την επιστροφή στη δράση. Η καθυστέρηση που παρατηρείται έχει προκαλέσει αγανάκτηση, καθώς ούτε και την Παρασκευή (22/1) προέκυψε κάποια εξέλιξη.

Από την πλευρά του ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς στην καθιερωμένη ενημέρωση στάθηκε στο πότε θα ανοίξει η συζήτηση για την επιστροφή αλλά και στο κριτήριο που θα παίξει καθοριστικό ρόλο.

«Tην επόμενη Παρασκευή στην επιτροπή θα ανοίξει η συζήτηση για τις αθλητικές δραστηριότητες πάντα με το βλέμμα στραμμένο στα επιδημιολογικά στοιχεία των ημερών αυτών» είπε ο Νίκος Χαρδαλιάς.

Αυτό αναμένεται να φέρει αντιδράσεις σε όλους τους τομείς που περιμένουν πως και πως την επιστροφή στη δράση καθώς δεν είναι λίγες οι ανακοινώσεις των φορέων για άμεση επιστροφή στη δράση.

Πηγή: https://www.onsports.gr

Τα κριτήρια που θα φέρουν την επιστροφή σε Football League, Γ’ Εθνική και άλλες κατηγορίες
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ποιό Δημοφιλή

To Top