Α’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Συμφωνία με Next Gen Training & Wellness Club Exclusive η ΑΕ Θύελλας Αχιλλέα Κορυδαλλού

Η ΑΕ Θύελλας Αχιλλέα Κορυδαλλού που έκλεισε τον επιθετικό Λεκάκη και ανακοίνωσε το πρόγραμμα των φιλικών ήρθε σε συμφωνία με το εξαιρετικό Γυμναστήριο και Κέντρο Σωματικής Ευεξίας Next Gen Training & Wellness Club Exclusive για την νέα σεζόν.

Οι τρεις ανακοινώσεις:

🔴🔵⚽Α.Ε. ΘΥΕΛΛΑΣ ΑΧΙΛΛΕΑ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ F.C.⚽💪🏋️‍♀️ #Next_Gen_Training_ΕΠΙΣΗΜΟΣ_ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ_2020_2021 #ΕΠΙΣΗΜΗ_ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ :Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινωσουμε την σπουδαία συνεργασία μας με το εξαιρετικό Γυμναστήριο και Κέντρο Σωματικής Ευεξίας Next Gen Training & Wellness Club Exclusive για την νέα σεζόν. Το ποδόσφαιρο προχωράει εξελίσσεται και έχει πλέον μεγάλες απαιτήσεις για τον κάθε αθλητή και προπονητή. Εμείς σαν ομάδα προσπαθούμε πάντα για το καλύτερο και θέλουμε να στηρίξουμε τους προπονητες μας και τους ποδοσφαιριστές μας ώστε να δίνουν το 100% των δυνατοτήτων τους και να απολαμβάνουν αυτό που κάνουν. Πλέον ένας εξαιρετικός χώρος και νέος συνεργάτης της ομάδας μας θα είναι ένα κορυφαίο Κέντρο και ένας νέος σπουδαίος Γυμναστής και επιστήμονας στον χώρο του, εξειδικευμένος πάνω στην εκγύμναση ποδοσφαίρου και φυσική κατάσταση ο κύριος Κεντικελενης που θα είναι και άμεσος συνεργάτης στο κομμάτι της φυσικής κατάστασης της ομάδας μας πάντα σε συνεννόηση με τον προπονητή της ομάδας μας Σταμάτη Αναστασιάδη.Επίσης με βάση τις οδηγίες του κ. Κεντικελενη θα γίνουν και κάποια εργομετρικά τεστ στους ποδοσφαιριστές μας και θα γίνεται και ότι χρειάζεται στο Γυμναστήριο για την καλύτερη κατάσταση των ποδοσφαιριστων μας. Προσπαθούμε με σκληρή δουλειά, σοβαρότητα και υπευθυνότητα για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά και από καρδιάς τον κ. Κεντικελενη για την σπουδαία επιστημονική του συνεργασία και την βοήθεια του στο κομμάτι της φυσικής και σωματικής υγείας και κατάστασης των αθλητών μας. Να έχουμε μια υπέροχη χρονιά και συνεργασία. Εμείς αυτές τις συνεργασίες τις θεωρούμε φιλίες ζωής και χαιρόμαστε να είμαστε συνεργάτες με άξιους ανθρώπους.Συνεχίζουμε δυναμικά.

Α.Ε. ΘΥΕΛΛΑΣ ΑΧΙΛΛΕΑ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ F.C. 🔴🔵⚽ #ΕΠΙΣΗΜΗ_ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Μια πολυ σπουδαία μεταγραφή ολοκληρώθηκε! Μεταγραφή ποιότητας και ουσίας. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινωσουμε επίσημα την απόκτηση του εξαιρετικού επιθετικου και ακραιου Νασου Λεκακη! Πρόκειται για μια σπουδαία κίνηση για την ομάδα μας καθώς ο Λεκακης είναι ένας ποδοσφαιριστης με πολύ ταλέντο και εξαιρετικές ικανότητες στην επίθεση.Διακρίνεται για την ταχύτητά του την τεχνική του κατάρτιση και την ωρυμοτητα στο παιχνίδι του και θα δώσει πολλές λύσεις στην ομαδα μας καθώς είναι πηγή κινδύνου για κάθε άμυνα. Αγωνίζεται ως ακραίος επιθετικός (εξτρεμ) αλλά μπορεί να αγωνιστεί και στην κορυφή της επίθεσης με την ίδια ευχέρεια καθώς διαθέτει ικανότητα στο σκοράρισμα.Ο Νάσος Λεκακης έχει αγωνιστεί σε ΑΟ Κορυδαλλού και ήταν από τους κορυφαίους παίκτες του. Ο Λεκακης είχε κ προτάσεις από πολλές ομάδες αλλά συμφώνησε με την ομάδα μας καθώς υπήρξε ταύτιση φιλοσοφίας και στόχων. Νασο καλώς ήρθες στην οικογένεια μας! Σου ευχόμαστε υγεία πάνω από όλα και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας!Τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθούν και οι επόμενες σημαντικές κινήσεις της ομάδας μας. #TAFC 🔵🔴⚽👏#ΜΙΑ_ΟΜΑΔΑ_ΜΙΑ_ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Συμφωνία με Next Gen Training & Wellness Club Exclusive η ΑΕ Θύελλας Αχιλλέα Κορυδαλλού
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ποιό Δημοφιλή

To Top