Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Συγχαίρει διαιτησία και αστυνομία για την άψογη στάση τους η ΑΕ Μοσχάτου

Τις εξής ανακοινώσεις εξέδωσε το Μοσχάτο

Συγχαρητήρια στον διαιτητή της χθεσινής αναμέτρησης κύριο Πουλόπουλο Θεόδωρο και στους βοηθούς του.
Άψογος, ακριβοδίκαιος, δεν έχασε ούτε φάση και ήταν άριστος στον πειθαρχικό έλεγχο.
Το ματς δεν του ξέφυγε παρά τις εν γένη δυσκολίες του ως Πειραϊκό Ντέρμπυ. Έχουμε πολύ καλούς διαιτητές στον Πειραιά που αξίζει να πάρουν την ευκαιρία τους.
Ο Πουλόπουλοςς είναι διαιτητής για super league και παρακαλούμε τον Κύριο Καλύβα, που είναι γνωστό το ήθος του, να ενσκήψει στα ταλέντα που υπάρχουν στον Πειραιά και να τους δωθεί η ευκαιρία που αξίζουν.
Συγχαρητήρια κύριε Πουλόπουλε σας ευχαριστούμε πολύ.

Για μία ακόμα φορά θα θέλαμε να δώσουμε τα εύσημα στην Αστυνομία της πόλης μας. Συγχαρητήρια και Μπράβο τους για τα μέτρα τάξης στο χθεσινό ματς με την Εθνικό .
Ο επιχειρησιακός σχεδιασμός του Υποδιοικητού του τμήματος κου Ιωάννη Πλιθάκη ήταν πραγματικά υποδειγματικός και άξιος συγχαρητηρίων. Ο φίλος Γιάννης μαζί με την αστυνομική δύναμη που τον συνόδεψε κατάφεραν να δημιουργήσουν αίσθημα ασφάλειας χωρίς υπερβολές, εκτελώντας με αίσθημα ευθύνης και με επαγγελματισμό το καθήκον τους. Σας ευχαριστούμε πολύ, αυτή την αστυνομία θέλουμε στα γήπεδα.
Ενα θερμό ευχαριστώ επίσης στους υπαστυνόμους του τμήματος Ασφαλείας Μοσχάτου κύριους Νταβατζίκο Θ. και Δουζίνα Γεώργιο και τέλος σε έναν πολύ δικό μας άνθρωπο κόσμημα για την ΕΛΑΣ τον Πασχάλη Τουρουντζή που βρίσκεται πάντα στις επάλξεις σε όλες τις κρίσιμες στιγμές.
Σας ευχαριστούμε πολύ.

Συγχαίρει διαιτησία και αστυνομία για την άψογη στάση τους η ΑΕ Μοσχάτου
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ποιό Δημοφιλή

To Top