ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

SUPER LEAGUE: Τώρα που φτιάχνει γήπεδο δεν έχει ομάδα η ΑΕΚ

Μόνο η ονομασία της ομάδας στις φανέλες θυμίζει ότι είναι η ομάδα της ΑΕΚ αυτό το αγωνιστικό συνονθύλευμα που στην ουσία περιφέρεται στα γήπεδα της μεγάλης κατηγορίαςΚαι μάλιστα το εντυπωσιακό της υπόθεσης  είναι ότι τώρα που φτιάχνει γήπεδο η ΑΕΚ δεν είχε ομάδα ενώ πριν που δεν είχε γήπεδο και είχε τα γνωστά οικονομικά προβλήματα είχε ομάδα.

Την φετινή σεζόν στο ΟΑΚΑ και στα άλλα γήπεδα πλανάται το αγωνιστικό φάντασμα της ΑΕΚ που σε καμία περίπτωση δεν εκφράζει αγωνιστικά πάντα τον κόσμο της. Η ομάδα πέραν των φιλότιμων προσπαθειών του Μάνταλου, του Γαλανόπουλου, του Μαχαίρα και κάποιων άλλων έγινε απρόσωπη και κατάντησε σάκος του μποξ στα παιχνίδια. Δεν θα αποτελέσει έκπληξη αν θα μείνει εκτός Ευρώπης. Αλλά και στην Ευρώπη να βγει κινδυνεύει να εκτεθεί αν συνεχίσει με αυτή την φιλοσοφία.

Και σε καμία περίπτωση δεν πέφτει το βάρος στους υπάρχοντες παίκτες από την στιγμή που η ομάδα έμεινε απρόσωπη. Κι όταν λέμε απρόσωπη έφυγαν οι παίκτες κράχτες που έκαναν την διαφορά και ανέβαζαν το σύνολο. Η ΑΕΚ δεν κράτησε τον Χριστοδουλόπουλο, έφυγε ο Βράνιες, στην συνέχεια ο Λιβάγια και η πόρτα της εξόδου παραμένει ορθάνοιχτη. Η ομάδα δείχνει να είναι ακυβέρνητο καράβι, δίχως προσανατολισμό. Από την στιγμή που δεν έχεις στόχους το λογικό λέει ότι φροντίζεις να δημιουργήσεις μια ομάδα μέλλοντος από τώρα που θα είναι πανέτοιμη για μεγάλες στιγμές όταν θα μπει στο σπίτι της-στο δικό της γήπεδο. Ούτε κι αυτό έχει γίνει. Αυτή την στιγμή υπάρχει μια σκιώδης ομάδα χωρίς ίχνος προοπτικής ούτε παρόντος ούτε μέλλοντος.

Αυτά τα είχα αναφέρει και τα είχαμε αναφέρει σαν site σε ραδιοφωνικές εκπομπές που είχα φιλοξενηθεί. Και η επιβεβαίωση έρχεται καθημερινά.

 

SUPER LEAGUE: Τώρα που φτιάχνει γήπεδο δεν έχει ομάδα η ΑΕΚ
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ποιό Δημοφιλή

To Top