ΠΕΙΡΑΙΑΣ

Στις Ακαδημίες της ΑΕ Μαύρος Αετός Ολυμπιάδας ο προπονητής Κ. Νταλίανης

Α.Ε Μαυρος Αετος Ολυμπιαδα:Καλωσορίζουμε στις ακαδημίες τον προπονητή Κώστα Νταλίανη

Καλωσορίζουμε στην οικογένεια μας για τη δεύτερη του θητεία στις ακαδημίες τον προπονητή Κώστα Νταλίανη. Ο κ. Νταλίανης με εμπειρία τόσο σε τμήματα υποδομών όσο και σε αντρικές ομάδες αναμένεται με την πείρα του να βοηθήσει σημαντικά τη νέα μας προσπάθεια στο κομμάτι των ακαδημιών, καθώς γνωρίζει πρόσωπα και καταστάσεις κοντά στο σωματείο μας.

Προηγούμενες συνεργασίες του Ολυμπιάδα, Μαύρος Αετός, Αμφιάλη, Παννεαπολικός, ΠΑΟΚ Πυρρίχειος, Ολυμπιακός Κερατσινίου, Δάφνι Ταμπουρίων και Κριός Ασπροπύργου. Ο προπονητής θα αναλάβει 2 τμήματα.
Και ακόμα “Στα πλαίσια της αναβάθμισης της ακαδημίας μας καλωσορίζουμε στον σύλλογό μας τον πειραιώτη, καταξιωμένο προπονητή Σπύρο Κουνέλη. Ο κ. Κουνέλης έχει διακριθεί στα πειραϊκά γήπεδα τόσο για την ποιότητα της δουλειάς του όσο και για το ήθος του, με πολύχρονη θητεία στις ακαδημίες Καπαρπίαλη, Κερατσινίου, Α.Ε. Περάματος, Αετό Κορυδαλλού, Ένωσης Ρέντης, Οδηγήτριας, Δία Κορυδαλλού, Χαραυγής και Ερμή Κορυδαλλού αναμένεται να βοηθήσει τα μέγιστα στην προσπάθειά για τη βελτίωση στην εκπαίδευση των παιδιών μας. Ο προπονητής θα αναλάβει 2 τμήματα καθώς επίσης θα τρέξει και την προπόνηση βελτίωσης τεχνικών και αθλητικών δεξιοτήτων που καθιερώνεται φέτος για τα Κ 10, Κ 12 και Κ 14”.

Στις Ακαδημίες της ΑΕ Μαύρος Αετός Ολυμπιάδας ο προπονητής Κ. Νταλίανης
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ποιό Δημοφιλή

To Top