Α' ΕΠΣΑ

Στηρίζει δυνατά την οικογένεια του Γιάννη Κορδίλα η Δάφνη Παλαιού Φαλήρου

Στήριξη στην οικογένεια του Γιάννη Κορδίλα παρέχει η Δάφνη Παλαιού Φαλήρου

Η ανάρτηση του συλλόγου:

Παίζουμε “Μπάλα” για το Γιάννη

Η οικογένεια της Δάφνης Παλαιού Φάληρου στηρίζει έμπρακτα την οικογένεια του εφήβου Γιάννη Κορδίλα ,που δοκιμάζεται τα τελευταία χρόνια παλεύοντας με Οξεία Λεμφοβλαστικη Λευχαιμία τύπου Β .

Κρίνεται απαραίτητη η μεταμόσχευση μυελού των οστών και ο Γιάννης θα μπορέσει να στεφθεί ο μεγάλος νικητής στο δικό του αγώνα.Ο Προέδρος της ομάδας μας κ. Αντώνης Αλιμπέρτης προσκάλεσε το Δήμαρχο Παλαιού Φάληρου κ. Ιωάννη Φωστηροπουλο σε φιλικό αγώνα . Ο Δήμαρχος με ενθουσιασμό δέχτηκε να συμμετέχει ο ίδιος, αλλά και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι που το επιθυμούν σε φιλικό αγώνα με αντίπαλη ομάδα αυτή που θα απαρτίσουν οι γονείς των αθλητών της Δάφνης Παλαιού Φάληρου.

Ο φιλικός αγώνας θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 12/9 στο γήπεδο ποδοσφαίρου 9×9 «Σοφια Μπεφον» , στις 19:00 . Θερμή παράκληση να συμμετέχετε όλοι στην προσπάθεια προσφέροντας στους κουμπαράδες του Γιάννη ,που θα τοποθετηθούν στον περιβάλλοντα χώρο . Η Δάφνη Παλαιού Φάληρου διδάσκει τα παιδιά να αγωνίζονται ομαδικά στο ποδόσφαιρο και σε όλους τους τίμιους αγώνες της ζωής

Στηρίζει δυνατά την οικογένεια του Γιάννη Κορδίλα η Δάφνη Παλαιού Φαλήρου
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ποιό Δημοφιλή

To Top