Α’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Στήριξη των Νέων από την ΑΕ Θύελλας Αχιλλέα Κορυδαλλού-Η ανάρτηση για την Ακαδημία της

Η ΑΕ Θύελλας Αχιλλέα Κορυδαλλού που παρ’ όλο το ποδόσφαιρο στις τοπικές κατηγορίες έχει σταματήσει λόγω της πανδημίας συνεχίζει να δραστηριοποιείται και παίζει την μπάλα της με τον δικό της τρόπο.

Στην σχετική ανάρτηση που έκανε ο σύλλογος πέραν του ότι παραμένει σταθερός στην στήριξη των Νέων παικτών στην αναφορά για την Ακαδημία του αναφέρει:

🇹🇭Α.Ε. ΘΥΕΛΛΑΣ ΑΧΙΛΛΕΑ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ F.C.🇹🇭⚽⚽⚽Η ουσία και η μαγεία του ποδοσφαίρου είναι εδώ….Το μέλλον είναι εδώ! ⚽ #Ανάδειξη ταλέντων και σωστών ανθρώπων πάνω από όλα. ⚽ #Στήριξη νέων ποδοσφαιριστων νέων παιδιών που αγαπούν τον αθλητισμό μέσα από σωστή προπόνηση στην ποδοσφαιρικη Ακαδημία της ομάδας μας. Ένα σπουδαίο project, ενας στόχος καρδιάς της ομάδας μας που δουλεύει πολύ σοβαρά με υπευθυνότητα στις μικρές ηλικίες, με σκοπό την διασκέδαση των νεαρών αθλητών μας μέσα από την σωστή μάθηση του ποδοσφαίρου την ανάδειξη ταλέντων και την στήριξη των νεαρών ποδοσφαιριστων. Η Ακαδημία της ομάδας μας λειτουργεί πάνω σε ένα υγιές πλάνο με επαγγελματισμο ώστε να δημιουργεί σωστούς ανθρώπους, νεαρούς ταλαντούχους ποδοσφαιριστές και νέα παιδιά που αγαπούν τον αθλητισμό, που θα αγωνιστούν και στην πρώτη ομάδα και φυσικά ακόμα ποιο ιδανικά νέα ταλέντα που θα προχωρήσουν ποιο ψηλά και σε επαγγελματικό επίπεδο στο ποδόσφαιρο.Η ομάδα μας θα είναι δίπλα τους σε κάθε βήμα προς σωστή κατεύθυνση. Είναι υγεία και ευλογία η ομάδα μας να χτίσει βήμα βήμα μια ομάδα που θα αγωνίζονται και παιδιά από τα σπλάχνα της ομάδας μας, αυτό πλέον χτίζεται και αυτό το πρόγραμμα λειτουργεί σε όλα τα επίπεδα με άριστη συνεργασία μεταξύ των προπονητών και με επικεφαλή των προπονητή της ανδρικής μας ομάδας Σταμάτη Αναστασιάδη που δίνει κατευθύνσεις και σε συνεργασία με τον Τεχνικό Διευθυντή κ. Γιάννη Χρυσαφη και τους εξαιρετικούς προπονητες της ακαδημίας μας κ. Γιώργο Καπετάνη και κ. Αλέξανδρο Βασίλη γίνεται μια πολύ αξιόλογη δουλειά στην κατεύθυνση αυτή και ήδη 2 νέα ταλαντούχα παιδιά 15 ετών αγωνίστηκαν με την ανδρική ομάδα. Συνεχίζουμε σοβαρά και υπεύθυνα.Το ποδόσφαιρο είναι εδώ.. Το ποδόσφαιρο υπάρχει και θα υπάρχει πάντα μέσα από την αγάπη των ανθρώπων που ασχολούνται με αυτό υπεύθυνα και με σεβασμό. Στηρίζουμε τα νέα παιδιά με όρεξη και αγάπη για το ποδόσφαιρο.⚽⚽⚽⚽🇹🇭#TAFC #ΤΟ_ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ_ΕΙΝΑΙ_ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ #ΤΗΛ_ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ_6999874649_6994706725 #ΑΓΑΠΗ_ΓΙΑ_ΤΟ_ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ #Ο_ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ_ΕΙΝΑΙ_ΥΓΕΙΑ 🇹🇭

Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "ME TO ΒΛΕΜΜΑ ΥΕΛΛΑΣ M ANIN く ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ AE WYELLAS ACHILLEA KORYDALLOUF.C ACADEMY ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ Α.Ε. ΘΥΕΛΛΑΣ ΑΧΙΛΛΕΑ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ FOOTBALL CLUB"

Στήριξη των Νέων από την ΑΕ Θύελλας Αχιλλέα Κορυδαλλού-Η ανάρτηση για την Ακαδημία της
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ποιό Δημοφιλή

To Top