ΕΠΣΑ

Στάθης Πανακούλιας: Ελεύθερος παραμένει ο ικανότατος νεαρός προπονητής

Αναδημοσίευση από την εφημερίδα ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ

Ο προπονητής Στάθης Πανακούλιας επέδειξε εξαιρετικό έργο τα τρία τελευταία χρόνια με την ομάδα της ΠΕΡΑ ΚΛΟΥΜΠ, αλλά πλέον είναι ελεύθερος να επιλέξει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του μετά την απόφασή του να παραιτηθεί για λόγους που δεν έγιναν ευρέως γνωστοί! Με αυτό υπ” όψιν, μιλήσαμε με τον νεαρό ταλαντούχο προπονητή και μας είπε τα εξής:

«Στην ΠΕΡΑ ΚΛΟΥΜΠ πέρασα τρία φανταστικά χρόνια, κάναμε ομολογουμένως εξαιρετική δουλειά, αλλά ήρθε το πλήρωμα του χρόνου, και αποφάσισα να αναζητήσω μια ομάδα που θα καλύπτει την ποδοσφαιρική μου φιλοσοφία. Είχα συμφωνήσει εκ νέου με άλλον σύλλογο, αλλά τα πράγματα δεν ολοκληρώθηκαν με τον καλύτερο τρόπο! Σαν ποδοσφαιριστής υπήρξα επαγγελματίας και το ίδιο οφείλω να κάνω σαν προπονητής. Υπάρχουν προτάσεις, αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν έχω βρει ακόμα αυτό που θέλω. Προτεραιότητά μου είναι ένας σύλλογος με ξεκάθαρους στόχους, υγιή νοοτροπία, με τον οποίο να συμβαδίζουν οι αρχές μας και τα ποδοσφαιρικά μας πιστεύω.

Το σίγουρο είναι ότι υπάρχει όρεξη για δουλειά!..»

Απ” όσο γνωρίζουμε, ο νεαρός τεχνικός θεωρείται από τους καλύτερους της γενιάς του, κάνοντας πρωταθλητισμό όλα τα χρόνια, κατακτώντας ανόδους, και πέρυσι η ομάδα του ήταν και πάλι σε τροχιά ανόδου παίζοντας πολύ όμορφο ποδόσφαιρο…

http://koinoniki.gr/2021/07/stathis-panakoulias-eleftheros-parameni-o-ikanotatos-nearos-proponitis/

Στάθης Πανακούλιας: Ελεύθερος παραμένει ο ικανότατος νεαρός προπονητής
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ποιό Δημοφιλή

To Top