ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΣΟΚ στην Καλλιθέα: Ένσταση ο Αστέρας Βλαχιώτη για αντικανονική συμμετοχή του Χοτζάλι!

ΣΟΚ στην Καλλιθέα. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του https://www.sportstonoto.gr: Ένσταση έκανε πριν λίγο ο Αστέρας Βλαχιώτη για αντικανονική συμμετοχή του Χοτζάλι στο αναμεταξύ τους παιχνίδι, το οποίο το κέρδισαν με 1-2 θυμίζουμε και κινδυνεύουν τώρα- εφόσον δικαιωθούν οι “Λάκωνες” να το χάσουν 3-0 στα χαρτιά και να τιμωρηθούν και με -3 βαθμούς και πρόστιμο από 8.000 μέχρι και 40.000 (!) ευρώ (όταν πρόκεται για επαγγελματικό σωματείο), βάση του άρθρου 23, παράγραφος Ε’ του ΚΑΠ, όπως αποκαλύπτει και εδώ το Sportstonoto.gr !

Αναλυτικά τώρα, ο Χοτζάλι με το νούμερο 88, μπήκε στο 56′ στον αγώνα για την ομάδα του Γιάννη Τάτση στην θέση του Παντελίδη με το νούμερο 13, χωρίς όμως να έχει δηλωθεί (!) στο φύλλο αγώνα και έτσι ο Αστέρας Βλαχιώτη καταθέτει ξαναλέμε ένσταση, ενώ το γεγονός αυτός έχει ήδη γραφτεί στο Φύλλο Αγώνα από τον διαιτητή της αναμέτρηση τον Λάμπρου από την Χαλκίδα.

Οι αποκλειστικές πάντα πληροφορίες του Sportstonoto.gr αναφέρουν επίσης πως ο Πέτρος Μαρτσούκος δεν θα έκανε ένσταση, όμως ήταν και είναι οργισμένος από την διαιτησία του αγώνα και κυρίως από τις αποφάσεις των βοηθών του Λάμπρου, Δελή (Βοιωτίας) και Ψύλλου (Λέσβου).

ΣΟΚ στην Καλλιθέα: Ένσταση ο Αστέρας Βλαχιώτη για αντικανονική συμμετοχή του Χοτζάλι!
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ποιό Δημοφιλή

To Top