ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Σκληρή επίθεση Βαξεβάνη στον Σωτήρη Τσιόδρα

Αφορμή για την επίθεση, ήταν η εκτίμηση του γιατρού Σωτήρη Τσιόδρα πως αν δεν είχαμε πάρει αυστηρά μέτρα θα είχαμε σήμερα 2.265 νεκρούς.
Επίθεση στον λοιμωξιολόγο Σωτήρη Τσιόδρα, εξαπέλυσε χθες μέσω των social media ο γνωστός δημοσιογράφος Κώστας Βαξεβάνης. Αφορμή για την επίθεση, ήταν η εκτίμηση του γιατρού Σωτήρη Τσιόδρα πως αν δεν είχαμε πάρει αυστηρά μέτρα θα είχαμε σήμερα 2.265 νεκρούς.

Τι έγραψε ο Βαξεβάνης:
Καφεμαντεία και ενόραση στην υπηρεσία της χώρας δια μέσου του κυρίου Τσιόδρα. Ντροπή για έναν επιστήμονα να κάνει αντιεπιστημονικές ανακοινώσεις για το τι ΘΑ γινόταν,με ακρίβεια κιόλας,για να υπηρετήσει την επιστήμη της προπαγάνδας.Να παραδώσει τα σκήπτρα στη συμπαθή Αση Μπιλιου

Αξίζει να σημειωθεί πως δημοσκόπηση της ALCO παρουσίασε το τι πιστεύουν οι πολίτες για τη διαχείριση της κρίσης του κορωνοϊού, που έγινε για λογαριασμό του OPEN TV. Σε αυτή, ο κόσμος δηλώνει περισσότερο ανήσυχος παρά φοβισμένος σχετικά με τον φονικό ιό. Συγκεκριμένα, το 90% των ερωτηθέντων ανησυχεί για την εξάπλωση της πανδημίας, ενώ το 67% φοβάται ότι θα νοσήσει από τον ιό.

Η πλειοψηφία των ατόμων που πήραν μέρος στη δημοσκόπηση συμφωνούν με τα μέτρα απαγόρευσης κυκλοφορίας και μάλιστα δηλώνουν έτοιμοι να αποδεχθούν και πιθανή επέκταση των μέτρων. Το 86% θεωρούν ότι η κυβέρνηση έλαβε μέτρα εγκαίρως, ενώ δηλώνουν ικανοποιημένοι με τις αποφάσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη και του Βασίλη Κικίλια για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού. Αντιθέτως, βρίσκουν ανεπαρκή τα μέτρα οικονομικής στήριξης των εργαζομένων και των επιχειρήσεων.
Το 89% την κρίνει ως επαρκή και έγκυρη την καθημερινή ενημέρωση από τον καθηγητή Σωτήρη Τσιόδρα, ενώ μόλις το 6% ως ανεπαρκή και το υπόλοιπο ποσοστό δεν απαντά. Συνολικά, οι πολίτες βαθμολογούν θετικά το κράτος, αλλά όχι και τόσο θετικά τη συνέπεια που επιδεικνύουν οι πολίτες όσον αφορά στην τήρηση των μέτρων.

Πηγή https://www.pagenews.gr

Σκληρή επίθεση Βαξεβάνη στον Σωτήρη Τσιόδρα
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ποιό Δημοφιλή

To Top