Α' ΕΠΣΑ

Σημαντικές αλλαγές στην Ακαδημία της Νέας Ιωνίας, παρελθόν ο Καφετζής

Σημαντικές αλλαγές ανακοίνωσε η Νέα Ιωνία στον τρόπο λειτουργίας της Ακαδημίας

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Για το ξεκίνημα της νέας χρονιάς η Ακαδημία του Α.Ο.Νέας Ιωνίας προέβη στην αλλαγή του τρόπου λειτουργίας της. Ο υπεύθυνος Ακαδημιών κ. Δεσποτόπουλος, με την σύμφωνη γνώμη όλου του Διοικητικού Συμβουλίου ανακοινώνει ως Τεχνικούς Διευθυντές της Ακαδημίας μας τους κ.Σταγιάννη Αποστόλη και κ.Βογατσά Κωνσταντίνο, γνωστούς σε όσους βρίσκονται δίπλα στην ομάδα μας.

Ο κ.Σταγιάννης Αποστόλης είναι Καθηγητής Φυσικής Αγωγής με ειδικότητα ποδοσφαίρου, δίπλωμα Α’ Εθνικής Κατηγορίας και UEFA B. Με μεγάλη εκπαιδευτική εμπειρία καθώς και επιστημονική παιδαγωγική κατάρτιση καθότι είναι εν ενεργεία εκπαιδευτικός (γυμναστής) στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση.Έχει διατελέσει προπονητής σε πολλές ομάδες τόσο στα τμήματα ανδρών όσο και στα τμήματα υποδομών. Παπάγος, Ηράκλειο , Αίμος Πετρούπολης , Ανθούπολη , Ελευθερούπολη , Απόλλωνας Σμύρνης, Ερμής Ηρακλείου κτλ είναι μερικές από αυτές. Ξεκίνησε ως προπονητής στην ομάδα της Νέας Ιωνίας όντας ακόμη φοιτητής και τα τελευταία τέσσερα χρόνια έχουμε την χαρά να τον έχουμε στο προπονητικό team, στα τμήματα υποδομής του δικού μας συλλόγου.

Ο κ.Βογατσάς Κωνσταντίνος είναι και εκείνος Καθηγητής Φυσικής Αγωγής ,απόφοιτος ΤΕΦΑΑ Αθηνών με ειδικότητα ποδοσφαίρου. Στον Α.Ο.Νέας Ιωνίας εντάχθηκε στην Ακαδημία μας ως ποδοσφαιριστής το 2007, σε ηλικία 12 ετών. Από το 2012 αγωνίζεται στην Αντρική ομάδα, έχοντας έως τώρα πάνω από 170 συμμετοχές και από το 2016 είναι ο αρχηγός της ομάδας μας. Προπονητής στην Ακαδημία του Α.Ο.Νέας Ιωνίας είναι από το 2015 και από τότε έχει προπονήσει σχεδόν όλες τις ηλικιακές κατηγορίες.

Οι κ.κ. Σταγιάννης και Βογατσάς εδώ και χρόνια είναι ένα σημαντικό κομμάτι της ομάδας μας και της Ακαδημίας μας έχοντας κερδίσει την εκτίμηση και τον σεβασμό όλων όχι μόνο για τις τεχνικές τους ικανότητες αλλά και για τον παιδαγωγικό τους ρόλο προς τους αθλητές της Ακαδημίας.

Το Δ.Σ. του Α.Ο.Νέας Ιωνίας τους εύχεται πάνω απ΄ όλα υγεία και το μόνο σίγουρο είναι ότι θα εκπληρώσουν τους στόχους που έχουν τεθεί για την Ακαδημία σε αυτό το νέο ξεκίνημα.

Τους ευχαριστούμε από καρδιάς!

Καλή αρχή!

Μετά τις πρώτες ανανεώσεις στη Νέα Ιωνία σημειώθηκε και μία αποχώρηση πριν από λίγο αφού παρελθόν από το σύλλογο αποτελεί ο Βασίλης Καφετζής.
Ο σπουδαίος επιτελικός μέσος που κάθε σεζόν βγάζει στο γήπεδο τις επιθετικές του αρετές συναντήθηκε με τους ανθρώπους του συλλόγου και αποφασίστηκε να λυθεί η συνεργασία μετά από ένα χρόνο. Στους μήνες που διένυσε στον προσφυγικό σύλλογο, ο “Καφέ” κατέγραψε 22 συμμετοχές πετυχαίνοντας μάλιστα και 8 γκολ την Τρίτη καλύτερη επίδοση στα τελευταία οκτώ χρόνια δείχνοντας με αυτό τον τρόπο ότι ακόμη και στα 34 του βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση. Μεταξύ άλλων έχει αγωνιστεί σε Χολαργό Ηράκλειο με μεγάλη επιτυχία, με την ομάδα να εύχεται καλή επιτυχία στην εβδομάδα και προσωπικές επιτυχίες

Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, άτομα στέκονται

Σημαντικές αλλαγές στην Ακαδημία της Νέας Ιωνίας, παρελθόν ο Καφετζής
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ποιό Δημοφιλή

To Top