ΕΠΣΑΝΑ

Σαρωνικός Αναβύσσου :Ουδέποτε κατατέθηκε επίσημα πρόταση συγχώνευσης με Πρωτέα Παλ. Φώκαιας

Σε ανακοίνωσή του ο Σαρωνικός Αναβύσσου αναφέρει:

Α.Ο. ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ – ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Με αφορμή πρόσφατα δημοσιεύματα αθλητικής ιστοσελίδας στα οποία αναφέρθηκε η ομάδα του Σαρωνικού, θα θέλαμε να διευκρινίσουμε τα εξής:
1. Ο Σαρωνικός Αναβύσσου κινείται ανέκαθεν στο πλαίσιο συνεργασίας και άριστων φιλικών σχέσεων με όλα τα ΑΘΛΗΤΙΚΑ Σωματεία της περιοχής μας,κάτι που είναι κοινώς αποδεκτό και γι’ αυτό έχουμε πολλάκις γίνει δέκτες θετικής ανταπόκρισης.
Πρόσφατο και χαρακτηριστικό παράδειγμα του πνεύματος συνεργασίας που μας χαρακτηρίζει ήταν η παραχώρηση (υπό μορφή δανεισμού), σημαντικού αριθμού δελτίων νεαρών ποδοσφαιριστών μας για την ενίσχυση του τμήματος Κ18 του Πρωτέα Παλαιάς Φώκαιας. Έτσι λειτουργούμε, αυτή είναι η φιλοσοφία μας και έτσι εννοούμε το πλαίσιο συνεργασίας και φιλικών σχέσεων.
2. Ουδέποτε έχει κατατεθεί ΕΠΙΣΗΜΗ πρόταση για συγχώνευση με το γειτονικό σωματείο του Πρωτέα Παλαιάς Φώκαιας. Ένα τόσο σοβαρό θέμα απαιτεί σοβαρότητα και προσέγγιση αντάξια της ιστορίας δύο Συλλόγων στο ποδόσφαιρο της Ανατολικής Αττικής και όχι μόνο. Η διοίκηση του Σαρωνικού είχε κάνει σαφές (σε κάθε ανεπίσημη σχετική συζήτηση που είχε γίνει στο παρελθόν) πως για να μπει σε διαδικασία να κάτσει στο τραπέζι για αυτό το θέμα, θα πρέπει προηγουμένως να έχει δεχθεί επίσημη γραπτή πρόταση για έναρξη σχετικών συζητήσεων και στη συνέχεια να περάσει το θέμα από την Γενική Συνέλευση του Σωματείου λαμβάνοντας υπόψη τη γνώμη όλων των εγγεγραμμένων μελών του Συλλόγου, ακολουθώντας τις προβλεπόμενες από το καταστατικό μας διαδικασίες.
3. Στη διοίκηση του Σαρωνικού υπάρχουν άνθρωποι με σταθερές απόψεις και αρχές. Αρχές που επιβάλλουν την προσήλωσή μας στο ξεκάθαρο αθλητικό πνεύμα που οφείλει να πρεσβεύει ένας Αθλητικός Σύλλογος, μακριά από ιδιωτικές επιχειρήσεις και οικονομικά συμφέροντα. Το δικό μας όνειρο είναι να καμαρώσουμε μια ομάδα πρωταγωνίστρια, αποτελούμενη από αθλητές της περιοχής μας που γνώρισαν το ποδόσφαιρο και γαλουχήθηκαν στα αθλητικά ιδεώδη μέσα στην Ακαδημία μας. Αυτή είναι η φιλοσοφία μας, αυτό είναι το όραμα μας και με αυτό το αθλητικό πλάνο πορευόμαστε. Και το πλάνο μας αυτό, μετά από χρόνια προσπάθειας και υπομονής βρίσκεται πλέον στην τελική ευθεία της υλοποίησης του. Δεν το διαπραγματευόμαστε στο όνομα καμίας συνεργασίας με ιδιωτικές εταιρείες που κάθε δύο χρόνια αλλάζουν όνομα, κατεύθυνση και φιλοσοφία. Ο καθένας αφήνει το στίγμα του στο χώρο με τις πράξεις και την προσφορά του. Η σταθερότητα στις θέσεις μας και η ανιδιοτελής προσφορά μας στην αθλούμενη νεολαία της ευρύτερης περιοχής, είμαστε βέβαιοι ότι θα δικαιωθεί.
Υ.Γ. Εκτός από αρχές διαθέτουμε και μνήμη και φυσικά δεν ξεχνάμε όσα είχαν γίνει και το κυριότερο όσα είχαν ειπωθεί, όταν οι ιδιωτικές επιχειρήσεις προσπάθησαν κινούμενες υπογείως να μπουν από την …πίσω πόρτα στα Δημοτικά γήπεδα.
Υ.Γ.2 Το τελευταίο πράγμα που επιθυμούμε είναι οι δημόσιες αντιπαραθέσεις μέσω διαδικτύου, κάτι που αποτελεί πάγια θέση μας αν και αρκετές φορές στο παρελθόν είχαμε δεχθεί προκλήσεις που επιλέξαμε (εν γνώσει μας και αναλαμβάνοντας το κόστος) να αφήσουμε αναπάντητες. Η σημερινή ανακοίνωση/ απάντηση γίνεται γιατί είδαμε με τεράστια απορία εκπρόσωπο ιδιωτικής επιχείρησης να εγκαλεί ένα Αθλητικό σωματείο σαν τον Σαρωνικό Αναβύσσου, στο όνομα «μια μεγάλης ένωσης» (επικαλούμενος μάλιστα και τις απόψεις των …περισσοτέρων γονέων) με σκοπό να εκτεθούμε στα μάτια της κοινής γνώμης ως το μαύρο πρόβατο της υπόθεσης.
Υ.Γ.3 Τα αισθήματα φιλίας και εκτίμησης για το γειτονικό σωματείο του Πρωτέα και των ανθρώπων που το διοικούν παραμένουν σταθερά και αναλλοίωτα.
Το Δ.Σ. του Σαρωνικού Αναβύσσου

Σαρωνικός Αναβύσσου :Ουδέποτε κατατέθηκε επίσημα πρόταση συγχώνευσης με Πρωτέα Παλ. Φώκαιας
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ποιό Δημοφιλή

To Top