ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πρωτοβουλία διοργανώνει ο Φώτης Κατσούφης για την συνάντηση των ερασιτεχνικών σωματείων με Αυγενάκη

Ο υπογράφων και το site toy fotisnewsmatch.gr διοργανώνει πρωτοβουλία προκειμένου να υπάρξει συνάντηση των ερασιτεχνικών σωματείων για την επανεκκίνηση του ποδοσφαίρου με τον Λευτέρη Αυγενάκη για την επανεκκίνηση του ποδοσφαίρου και του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου και του αθλητισμού που είναι οι αιμοδότες του επαγγελματικού ποδοσφαίρου και των εθνικών μας ομάδων.

Ο υπογράφων που στηρίζει το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο από πιτσιρίκι από το 1982 αρχής γενομένης από την ιστορική Αθλητική Ηχώ έχοντας μαζί του εκπροσώπους των σωματείων θα επιδιώξει αποφασιστική συνάντηση με τον Υφυπουργό Αθλητισμού για να μην μπει ταφόπλακα στον ελληνικό αθλητισμό.

Οι ενδιαφερόμενοι των σωματείων μπορούν να επικοινωνήσουν στο e-mail kafotis@yahoo.gr.

Στον κο Αυγενάκη θα τεθούν μια σειρά από καυτά ζητήματα δεδομένου ότι το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και ο αθλητισμός πέραν του ότι δίνουν την ευκαιρία σε κάθε νέο να αξιοποιήσει το ταλέντο του και να κάνει επαγγελματική καριέρα είναι θέμα ζωής, υγείας και ευχάριστης εκτόνωσης για τους νέους μαζί με τα όποια ελάχιστα οικονομικά οφέλη μπορεί να έχει. Ο αθλητισμός εξασφαλίζει την σωματική, οργανική και ψυχική υγεία των νέων και πολλών γενικά ανθρώπων.

Αυτή τη στιγμή κινδυνεύουν να χαθούν γενικές παικτών για το ελληνικό ποδόσφαιρο που προορίζονται για τις Εθνικές ομάδες. Κάποιοι νέοι θα μείνουν χωρίς παιχνίδια και με αγωνιστική απραξία την στιγμή που βρίσκονται στο κρίσιμο μεταβατικό στάδιο από την μετάβασή τους από τις εφηβικές ομάδες στις ανδρικές ομάδες των συλλόγων τους. Κάποια ταλέντα θα χάσουν την ευκαιρία να τα δουν σκάουτερ ακόμα και ξένων ομάδων. Κάποιοι Νέοι που ανήκουν στις Προεθνικές-Μικτές ομάδες Νέων των Ενώσεων δεν θα έχουν την ευκαιρία να παίξουν ποτέ και του χρόνου θα μείνουν εκτός αφού θα έχουν ξεπεράσει τα ηλικιακά κριτήρια και επίσης κάποιοι παίκτες θα έχουν συμπληρώσει το ποδοσφαιρικό ηλικιακό όριο και θα εγκαταλείψουν την ενεργό δράση άδοξα. Και πολλά ακόμα θέματα ζωτικής σημασίας. Σε κάθε περίπτωση θα υπάρξει προσφυγή και σε ευρωπαϊκούς φορείς μέχρι την τελική δικαίωση.

Κι όλα αυτά ενώ την ίδια ώρα παρατηρείται απίστευτος συνωστισμός έξω από τράπεζες, σούπερ μάρκετ και καταστήματα άλλων ειδών μεταξύ άλλων και που κάποιοι συμμετείχαν σε πάρτι στο Ντουμπάι.

Πρωτοβουλία διοργανώνει ο Φώτης Κατσούφης για την συνάντηση των ερασιτεχνικών σωματείων με Αυγενάκη
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ποιό Δημοφιλή

To Top