ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πρώτο το fotisnewsmatch.gr είχε γράψει για την δημιουργία της European Super League

Πρώτο εδώ και μερικούς μήνες Πανελληνίως το δικό μας site το site του υπογράφων το fotisnewsmatch.gr είχε γράψει για την επερχόμενη δημιουργία της European Super League

Και ήταν λογικό να συμβεί κάτι τέτοιο αφού το ποδόσφαιρο εξελίσσεται και εδώ που τα λέμε οι κορυφαίες ευρωπαϊκές ομάδες του κόσμου που τα αφεντικά τους ρίχνουν δεκάδες εκατομμύρια κάθε φορά για να τις κάνουν ακόμα καλύτερες αδικούνταν με το να παίζουν περισσότερα ματς απέναντι σε ομάδες που πρωταρχικό στόχο είχαν να μπουν στους Ομίλους του Champions League για να εισπράξουν το παραδάκι και από εκεί και ύστερα ότι καλύτερο προκύψει.

Επίσης αδικούνταν οι κορυφαίοι μπαλαδόροι του κόσμου με το να επιβαρύνονται αγωνιστικά με περισσότερα παιχνίδια με μειωμένου επιπέδου αντιπάλους και με παίκτες που μερικές φορές είχαν στόχο με τα σκληρά μαρκαρίσματα να εξουδετερώνουν τα μεγάλα ονόματα.

Η όποια προσπάθεια συνοδευόμενη με απειλές της UEFA να αποτρέψει την μεγάλη αυτή αλλαγή στο ευρωπαϊκό και παγκόσμιο ποδόσφαιρο και νομικά θα καταρριφθεί αφού υπάρχει και το άλλοθι-το δεδικασμένο στο μπάσκετ με την Ευρωλίγκα. Και στο φινάλε δεν θα κλάψουν παικταράδες όπως οι Μέσι, Ρονάλντο και άλλοι αν τους αποκλείσουν από τις Εθνικές τους ομάδες και δεν θα μπορέσουν να παίξουν σε Παγκόσμιο Κύπελλο και EURO. Ίσα-Ίσα οι διοργανωτές αυτών των διοργανώσεων θα χάσουν. Με την απουσία παικτών που θεωρούνται κράχτες για το φίλαθλο κοινό λίγοι θα έχουν την διάθεση να παρακολουθήσουν ματς αυτών των διοργανώσεων.

Υπάρχει όμως και παρασκήνιο σχετικά με την δημιουργία της European Super League. Προήλθε από τις ομάδες της Αγγλίας που είναι πλέον εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης της Ισπανίας και της Ιταλίας. Ουσιαστικά η κίνηση αυτή έχει στόχο την Γερμανία η οποία και οικονομικά θέλει να παίξει τον ρόλο του αφεντικού παντού και σε όλα στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Εκτίμησή μου και εκτίμησή μας είναι ότι θα έλθουν αλλαγές και στα ελληνικά πρωταθλήματα. Όπως ενδεχομένως η Γ’ Εθνική να γίνει από του χρόνου με λιγότερους Ομίλους και ομάδες και με πιο αυστηρά κριτήρια και να δημιουργηθεί και η Δ’ Εθνική.

 

 

 

 

Πρώτο το fotisnewsmatch.gr είχε γράψει για την δημιουργία της European Super League
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ποιό Δημοφιλή

To Top