Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Προοδευτική: Επιστροφή στις προπονήσεις και μεταγραφές στα… σκαριά!

Η διοίκηση της Προοδευτικής ανακοίνωσε την επιστροφή της ομάδας στις προπονήσεις, επισημαίνοντας ότι η επανέναρξη της Γ’ Εθνικής θα τη βρει με ενισχυμένο ρόστερ!

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου: Η Προοδευτική ενημερώνει ότι η ομάδα μας μετά την έναρξη και το κλείσιμο των προπονήσεων κατόπιν της νέας διαταγή επανέρχεται στις προπονήσεις και στους αγωνιστικούς ρυθμούς. Ενημερώνουμε τον κόσμο μας ότι στις προπονήσεις της ομάδος μας δεν μετέχουν οι ποδοσφαιριστές ΚΡΙΣΤΑΝ ΠΩΛ – ΚΥΡΙΑΖΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ – ΛΆΜΠΟΓΛΟΥ ΕΥΣΤΡ – οι οποίοι δήλωσαν ότι δεν θέλουν να συνεχίσουν παρότι ανήκουν στην ομάδα μας και χωρίς την έγκριση μας δεν μπορούν να μετεγγραφούν πάρα μόνο σε ομάδα SUPER LEAGE 1 ή 2. Επίσης όπως είναι γνωστό ο ΚΑΤΣΟΥΛΗΣ ΑΘ γκολκίπερ μας κατόπιν άδεια μας συμμετέχει σε γνωστό τηλεπαιχνίδι.

Παρ όλα αυτά η ομάδα μας όπως πολύ καλά γνωρίζουν οι οπαδοί μας είχε και έχει ένα αρκετά βαθύ ρόστερ και πολύ νεανικό με πολλές φιλοδοξίες και πολύ ποιότητα. Τελειώνοντας σας ενημερώνουμε ότι η ομάδα μας έχει κλείσει έναν σπουδαίο γκολκίπερ και έναν νεαρό που θα πλαισιώσουν τους δύο νεαρούς, πολύ ταλαντούχους και με πολλά προσόντα γκολκίπερ που υπάρχουν στην ομάδα μας ΠΡΑΝΤΑΛΟ ΜΙΧ ΚΑΙ ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓ.

Επίσης απομένουν τα τυπικά και για την απόκτηση ενός ή δύο ΦΟΡ ακόμη. Να σημειώσουμε ότι προπονητής γκολκίπερ ανέλαβε ο ΑΡΗΣ ΜΑΚΡΥΩΝΙΤΗΣ και γυμναστής θα ανακοινωθεί εντός των ημερών που θα καλύψει το ΜΕΓΆΛΟ ΚΕΝΌ ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΤΟΥ ΜΑΣ ΙΑΚΏΒΟΥ ΚΕΦΆΛΑ ΠΟΥ ΣΤΡΑΤΕΥΘΗΚΕ..

ΣΥΝΟΨΙΖΩΝΤΑΣ ΓΙΑ ΈΝΑ ΠΡΆΓΜΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΊΓΟΥΡΟΙ ΟΙ ΟΠΑΔΟΊ ΜΑΣ ΚΑΙ ΌΛΟΙ Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΉ ΠΟΤΈ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ. ΜΌΝΟ ΠΡΟΟ».

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΤΟ Δ. ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Προοδευτική: Επιστροφή στις προπονήσεις και μεταγραφές στα… σκαριά!
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ποιό Δημοφιλή

To Top