ΕΠΟ

Πέρασε η πρόταση για το χορηγικό πρόγραμμα για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο

ΠΕΡΑΣΕ Η ΠΡΟΕΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΧΟΡΗΓΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΟΙΟΙ ΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΟΥ ΣΥΓΚΡΟΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΤΗΣ ΕΠΟ

Ένα όνειρο και μια προσπάθεια πολλών ετών από τον πρόεδρο Νίκο Τζώρτζογλου και την ΕΠΣΗ γίνεται πραγματικότητα!

Με ομόφωνη απόφαση του προέδρου Θοδωρή Ζαγοράκη και της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ πέρασε η πρόταση για το χορηγικό πρόγραμμα της ΕΠΣΗ για το ελληνικό ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και το Ινστιτούτο Ερασιτεχνικού Ποδοσφαίρου.

Ο Tζώρτζογλου μαζί με τον Α’ Αντιπρόεδρο της ΕΠΣΗ Γιώργο-Πλούταρχο Κουτεντάκη προσκλήθηκαν και παρέστησαν μέσω τηλεδιάσκεψης στην συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ.

Ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ παρουσίασε το Χορηγικό Πρόγραμμα που έχει εκπονήσει η Ένωση ενώ ανάλογη παρουσίαση για το Ινστιτούτο Ερασιτεχνικού Ποδοσφαίρου έγινε από τον εξωτερικό-επιστημονικό συνεργάτη της ΕΠΣΗ κ. Σπύρο Κοκολάκη.

Οι παρουσιάσεις ήταν περιεκτικές και ουσιαστικές, δείχνοντας το δρόμο που πρέπει να ακολουθηθεί για το μέλλον και την βιωσιμότητα του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου, με σοβαρές προτάσεις και λύσεις για οικονομικά και διοικητικά θέματα.

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ κ. Θοδωρής Ζαγοράκης πρότεινε τον κ. Τζώρτζογλου για τη θέση του προέδρου της Ειδικής Επιτροπής με αναπληρωτή πρόεδρο της Ειδικής Επιτροπής τον κ. Αστέριο Αντωνίου (αντιπρόεδρος ΕΠΟ) και μέλη τον ταμία της ΕΠΟ κ. Κλέαρχο Τζαφέρη, τον Α’ Αντιπρόεδρο της ΕΠΣΗ κ. Γιώργο-Πλούταρχο Κουτεντάκη και τον εξωτερικό-επιστημονικό συνεργάτη της ΕΠΣΗ κ. Σπύρο Κοκολάκη.

Ο κ. Κοκολάκης κατάγεται από το Αρκαλοχώρι, διετέλεσε προπονητής των Μικτών Ομάδων ΕΠΣΗ, σήμερα ζει και εργάζεται μόνιμα σε Ελβετία-Γαλλία και συνεργάζεται με FIFA-UEFA.

Πολύ σύντομα η Ειδική Επιτροπή για το Χορηγικό Πρόγραμμα και το Ινστιτούτο Ερασιτεχνικού Ποδοσφαίρου θα συνεδριάσει για πρώτη φορά υπό την προεδρία του κ. Τζώρτζογλου και θα χαράξει μια νέα πορεία για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.

Μάλιστα ο πρόεδρος της ΕΠΟ κ. Ζαγοράκης ζήτησε από τον κ. Τζώρτζογλου και τους συνεργάτες του να «σηκώσουν μανίκια», δίνοντας ιδιαίτερη βαρύτητα στο έργο της Ειδικής Επιτροπής για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.

 

Πέρασε η πρόταση για το χορηγικό πρόγραμμα για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ποιό Δημοφιλή

To Top