ΕΠΣΑΝΑ

Παράταση μιας εβδομάδας πήρε η πρώτη του Κρυονερίου, αναβλήθηκε το πρώτο φιλικό

ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΜΙΑΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΠΗΡΕ Η ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ ΣΤΟ ΚΡΥΟΝΕΡΙ ΓΙΑ ΗΑ ΗΡΕΜΗΣΕΙ ΚΑΠΩΣ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ ΦΩΤΙΑ .ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΓΛΥΤΩΣΕ ΧΑΡΙΣ ΤΙΣ ΗΡΩΙΚΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΤΩΝ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟΥ ΚΛΙΜΑΚΙΟΥ ΠΥΡΑΣΦΑΛΕΙΑΣ (ΣΠΠΕΚ)

,ΑΚΥΡΩΘΗΚΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΤΙΣ 21/8 ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΑΜΑΤΑ Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΑΡΧΙΖΕΙ ΣΤΙΣ 17 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Λόγω της καταστροφικής πυρκαγιάς που χτύπησε το Κρυονέρι το νέο Δ.Σ και η τεχνική ηγεσία του συλλόγου αποφάσισαν η προετοιμασία της ανδρικής ομάδας να ξεκινήσει την Τρίτη 17 Αυγούστου (7.30μμ)

Είναι πολλά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ολόκληρο το Κρυονέρι και ο σύλλογός πιστεύει ότι όλοι χρειάζονται τις επόμενες ημέρες ηρεμία και ξεκούραση πνευματική αλλά και σωματική.

Από τα προγραμματισμένα φιλικά η τεχνική ηγεσία του συλλόγου σε επικοινωνία με την τεχνική ηγεσία του φιλικού σωματείου του Α.Ο. Σταμάτας συμφώνησαν να ακυρώσουν το προγραμματισμένο για τις 21 Αυγούστου πρώτο φιλικό αγώνα. Τα υπόλοιπα φιλικά παιχνίδια θα γίνουν κανονικά όπως έχουν προγραμματιστεί.

Οσον αφορά τον νέο αγωνιστικό χώρο του γηπέδου Κρυονερίου ευτυχώς η καταστροφική φωτιά δεν τον άγγιξε και είναι σε άριστη κατάσταση και αυτό χάρη στις ηρωικές προσπάθειες του εθελοντικού μας κλιμακίου πυρασφάλειας (ΣΠΠΕΚ) όπως έκαναν και για τον υπόλοιπο οικισμό σώζοντας σπίτια και επιχειρήσεις .

Μπορεί να χάσαμε το φημισμένο δάσος μας στο Τατόι αλλά έχουμε τη ψυχή και τη θέληση να τα ξαναφτιάξουμε όλα τα άλλα και μαζί με αυτά και την ομάδα μας ακόμα πιο δυνατή.

Για το Δ.Σ του Α.Ο Κρυονερίου

Παράταση μιας εβδομάδας πήρε η πρώτη του Κρυονερίου, αναβλήθηκε το πρώτο φιλικό
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ποιό Δημοφιλή

To Top