Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Παραίτηση του Δ.Σ. του Κορωπίου μετά την άρνηση του Δημάρχου για οικονομική ενίσχυση

ΤΟ Δ.Σ ΤΟΥ ΑΟ ΚΟΡΩΠΙΟΥ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕ ΣΕ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΡΩΠΙΑΣ Δ.ΚΙΟΥΣΗ ΝΑ ΕΝΙΣΧΥΣΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΟΝ ΑΟΚ ,ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΣΥΝΕΒΗ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΡΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ Η ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑΑθλητικός Όμιλος Κορωπίου

ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΚΟΡΩΠΙΟΥ & ΣΥΓΚΛΙΣΗ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ!
Κατόπιν επικοινωνίας του Δ.Σ του σωματείου μας με τον Δήμαρχο Κρωπίας κ.Κιούση Δημήτρη ενημερωθήκαμε πως ΚΑΙ φέτος,όπως και τα προηγούμενα έτη, δεν θα υπάρξει καμία οικονομική ενίσχυση προς το σωματείο μας. Οι έκτακτες συνθήκες λόγω κορωνοϊού έχουν μειώσει αισθητά τα έσοδα του σωματείου και χωρίς και την οικονομική στήριξη της Δημοτικής Αρχής η λειτουργία της ομάδος καθιστάται αδύνατη.
Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου,οι χορηγοί και οι φίλαθλοι της ομάδος προσέφεραν τα μέγιστα και στην συντήρηση των γηπεδικών εγκαταστάσεων αλλά και στις οικονομικές υποχρεώσεις της ομάδος,δυστυχώς όμως αυτή η συνεισφορά δεν επαρκεί. Κατόπιν τούτου,το Δ.Σ δηλώνει την παραίτηση του και θα συγκαλέσει Γενική Συνέλευση η ημερομηνία της οποίας θα ανακοινωθεί εντός των ημερών.
Ευχαριστούμε θερμά τον πρόεδρο του ΝΠΔΔ ΣΦΗΤΤΟΣ κ.Κορωνιά Αντώνη ο οποίος από την πρώτη ημέρα που αναλάβαμε ήταν δίπλα μας με όλες του τις δυνάμεις.
Υ.Γ Οι ακαδημίες του Συλλόγου θα συνεχίσουν έως το τέλος Ιουνίου να λειτουργούν κανονικά!
ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ:
1)ΛΕΚΚΑΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ
2)ΚΟΛΛΙΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
3)ΔΗΜΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
4)ΓΕΩΡΓΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
5)ΤΣΕΒΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
6)ΚΕΡΑΤΙΩΤΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ
7)ΠΑΥΛΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
8)ΠΑΥΛΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ
9)ΓΟΥΛΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Παραίτηση του Δ.Σ. του Κορωπίου μετά την άρνηση του Δημάρχου για οικονομική ενίσχυση
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ποιό Δημοφιλή

To Top