Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Πάνος Δημητρίου: Υποχρεωμένοι να ανεβάσουμε και τις 8 πρωταθλήτριες της Γ’ Εθνικής

Π.ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ” ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΙΧΘΟΥΝ ΜΠΑΡΑΖ ΟΠΟΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΚΤΩ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΤΗΣ Γ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗ ΕΠΙΙΛΟΓΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ”

Στην εκπομπή της ΕΡΑ ΣΠΟΡ << ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΙΖΕΙ ΜΠΑΛΑ>> και στον Βασίλη Μότση μίλησε ο πρόεδρος της ΕΠΣΑ Παναγιώτης Δημητρίου, αναφερόμενος κυρίως στις εξελίξεις στην Γ’ Εθνική.
Αναλυτικά τα όσα είπε…

« Πήραμε την απόφαση διακοπής λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό. Με τις υπάρχουσες συνθήκες δεν είναι δυνατόν να παιχθούν μπαράζ, και είμαστε υποχρεωμένοι να ανεβάσουμε και τους οκτώ πρωταθλητές της Γ’ Εθνικής. Δεν έχουμε άλλη επιλογή. Μπορεί να ακουστεί η πρόταση του να γίνουν τα μπαράζ το Σεπτέμβριο, όμως δεν νομίζω να στηριχθεί κάτι τέτοιο. Εμείς είμαστε υποχρεωμένοι να υποστηρίξουμε τις οκτώ ομάδες, και πρέπει να ανέβουν στην Φούτμπολ Λιγκ. Άλλο αν οι «8» κάνουν άλλες κινήσεις για να ανέβουν δύο κατηγορίες. Δεν είναι δικό μας θέμα αυτό Πρέπει να ανέβουν χωρίς μπαράζ και να το δεχτεί η Φούτμπολ Λιγκ. Είναι υποχρεωμένη αντί για τέσσερις ομάδες που θα ανέβαιναν, να δεχτεί και τις οκτώ. Θεωρώ πως δεν έχει άλλη επιλογή.
Για το θέμα του υποβιβασμού υπάρχουν κάποιες προτάσεις που θα τις καταθέσουμε. Εξετάζουμε τις όλες παραμέτρουςκαι πρέπει να βγάλουμε την σωστή απόφαση για τις ομάδες. Το να σωθούν όλοι δεν νομίζω να γίνει, δεν το θεωρώ σωστό. Μέχρι το τέλος του μήνα θα ξεκαθαρίσει η κατάσταση στη Γ’ Εθνική».

Πάνος Δημητρίου: Υποχρεωμένοι να ανεβάσουμε και τις 8 πρωταθλήτριες της Γ’ Εθνικής
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ποιό Δημοφιλή

To Top