Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Πανιώνιος: Η τελική ημερομηνία 26/4 για τις εκλογές στον Ερασιτέχνη

Όπως ενημέρωσε ο Πανιώνιος Γ.Σ.Σ., σύμφωνα με το καταστατικό του συλλόγου, η νέα Γενική Συνέλευση και οι αρχαιρεσίες για την εκλογή Προέδρου, Μελών Δ.Σ. και Εξελεγκτικής Επιτροπής θα διεξαχθούν τη Δευτέρα 26/04. Μία εβδομάδα δηλαδή αργότερα.

Η σχετική ανακοίνωση του Πανιωνίου:
«Ενημερώνουμε τα Μέλη του Συλλόγου μας ότι, λόγω μη επίτευξης απαρτίας κατά τη σημερινή Γενική Συνέλευση, η Επαναληπτική Γενική Συνέλευση, σύμφωνα με το Καταστατικό του Συλλόγου, θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 26/04/2021 και ώρα 10.00, με όσα μέλη και εάν μετάσχουν (δεν υπάρχει περιορισμός απαρτίας).

Τα Μέλη θα λάβουν στο email που έχουν δηλώσει σχετικό σύνδεσμο για να συμμετέχουν στη Γενική Συνέλευση, εντός της τρέχουσας εβδομάδας, από το info@pgss.gr.

Όσον αφορά τις Αρχαιρεσίες, η πλατφόρμα ΖΕΥΣ, επίσης εντός της εβδομάδας, θα στείλει νέα emails με τους σχετικούς συνδέσμους για τη συμμετοχή σε αυτές. Υπενθυμίζουμε ότι θα διεξαχθούν δύο ψηφοφορίες:

Τη Δευτέρα 26/4-2021 και ώρα 10.00 έως 10.30 θα διεξαχθεί η ψηφοφορία για την εκλογή Προέδρου και Γραμματέα της Γενικής Συνέλευσης. Και τη Δευτέρα 26/4/2021 και ώρα 12.00 έως 18.00 θα διεξαχθεί η ψηφοφορία για την εκλογή Προέδρου του Πανιωνίου ΓΣΣ, Μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του Πανιωνίου ΓΣΣ, Εξελεγκτικής Επιτροπής του Πανιωνίου ΓΣΣ, καθώς και οι ψηφοφορίες για τον Διοικητικό και Οικονομικό απολογισμό του απερχόμενου Δ.Σ.»

Πανιώνιος: Η τελική ημερομηνία 26/4 για τις εκλογές στον Ερασιτέχνη
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ποιό Δημοφιλή

To Top