ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παλτόγλου(μεγαλομέτοχος ΠΑΕ Αιγάλεω): Δίκαιο το θέμα της αναδιάρθρωσης

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Αιγάλεω μίλησε για την πιθανή έναρξη του πρωταθλήματος της Football League και την αναδιάρθρωση

Οι δηλώσεις του στο SDNA

«Είναι θέμα λοιμωξιολόγων. Αυτοί ξέρουν καλύτερα αν θα πρέπει να ανοίξει κι άλλο ο αθλητισμός ή όχι. Υπάρχει και ένα άλλο θέμα. Πριν λίγο διάστημα μπήκε το θέμα αναδιάρθρωσης. Πρέπει να μάθουμε τι γίνεται. Να παίξουμε. Πρέπει να έχουμε και ένα κίνητρο, γιατί να παίξουμε ας πούμε».

«Σίγουρα είναι αδικία. Αλλά και η Super League άρχισε πολύ πιο μετά. Η Super League 2 άρχισε πολύ πιο μετά. Τα πρωταθλήματα ξεκινάνε τον Σεπτέμβριο, τον Οκτώβριο, τον Νοέμβριο. Τώρα έχει μπει Φεβρουάριος. Είναι λίγο μπέρδεμα η κατάσταση. Στον αέρα είμαστε».

Για την κατάργηση της Football League αλλά και την αναδιάρθρωση

Α.Π.: «Το πιο δίκαιο ήταν αυτό. Εμείς πριν από 2 χρόνια ανεβήκαμε με 17 βαθμούς διαφορά και πέσαμε πάνω στο έκτρωμα Βασιλειάδη. Παίξαμε πάλι στην τρίτη κατηγορία. Ήταν ότι πιο δίκαιο υπήρχε που θα μπορούσε να γίνει. Μία Β΄Εθνική με οικονομικά κριτήρια κτλ. όπως πάει να την κάνει ο Αυγενάκης».

Για το αν η κατάργηση της Football League είναι κάτι το οποίο θα έπρεπε να γίνει πιο πριν

Α.Π.: «Δεν θα έπρεπε να υπάρχουν τρεις επαγγελματικές κατηγορίες ποτέ. Ποτέ. Μπαίνει κάποιος άνθρωπος στο ποδόσφαιρο και παίρνει μια ομάδα ιστορική, όπως είναι ο Εθνικός, ο Φωστήρας κ.α… Από την Γ΄ για να φτάσεις στην Α΄Εθνική πρέπει να περάσεις τέσσερις κατηγορίες… Πλέον οι εποχές είναι δύσκολες. Η Football League είναι μία κατηγορία, που έχει τα έξοδα της Super League 2 και έσοδα μηδαμινά… Στο οικονομικό κομμάτι είμαστε κερδισμένοι όχι ψυχικά και ηθικά. Είναι κάποια λεφτά από το στοίχημα, τα οποία δεν ξέρουμε πόσα θα είναι και αν θα τα πάρουμε και πότε είναι. Τα λεφτά της ΕΡΤ είναι μηδαμινά, καθώς είναι 25 χιλιάρικα καθαρά. Δεν έχουμε έσοδα άλλα. Κόσμο δεν έχουμε. Χορηγούς δεν έχουμε. Από που θα βγει; Μόνο από τον πρόεδρο, από τίποτα άλλο».

Για το αν η κατάσταση αυτή έχει κουράσει τους παράγοντες και τους παίκτες

Α.Π.: «Σίγουρα έχει κουράσει. Και τους παίκτες και τους παράγοντες. Όλους. Αλλά και τι να κάνουμε δεν είμαστε οι μόνοι, όλος ο κόσμος είναι. Όλος ο κόσμος είναι. Όλος ο πλανήτης τραβάει αυτό το Γολγοθά, δεν είναι μόνο οι παίκτες και οι παράγοντες. Ας ελπίσουμε να τελειώσει. Του χρόνου να έχουμε μία κανονική πορεία, μία κανονικότητα».

Για το πότε βλέπει να ξεκινάει το πρωτάθλημα

Α.Π.: «Δεν ξέρω. Όλα εξαρτώνται από τους λοιμωξιολόγους. Δεν ξέρω, γιατί πάνω που λέμε ξεκινάμε… ξεφεύγει πάλι η κατάσταση. Αλλά όταν ξεκινήσουμε πρέπει να ξέρουμε τι θα κάνουμε. Να μην ξαναγίνει αυτό. Τι θα παίζουμε; Θα παίζουμε φιλικά. Πρέπει να ξέρουμε τι θα κάνουμε. Γιατί να παίξουμε; Για να ανέβουμε, για να πέσουμε. Είναι όλα στον αέρα. Από την στιγμή που βγήκε η αναδιάρθρωση, όλοι λέγαμε να παίξουμε, να παίξουμε, να παίξουμε. Δυσβάσταχτα τα έξοδα κτλ. το ξέραμε είναι και τα τεστ τα μοριακά πάνω, αλλά από τη στιγμή που βγήκε το χαρτί της αναδιάρθρωσης, όλοι είμαστε με ένα ερωτηματικό. Να παίξουμε, αλλά γιατί να παίξουμε; Ποιος ο λόγος; Θα πέσουμε, θα ανέβουμε; Πόσοι πέφτουν, πόσοι ανεβαίνουν. Να παίξουμε μόνο για να παίξουμε… Δηλαδή πρέπει να υπάρχει ένα κίνητρο όταν ξεκινήσεις να παίζεις».

Για το αν το πρωτάθλημα μπορεί να ξεκινήσει με το ίδιο πρωτόκολλο, που άρχισαν η Super League και η Super League 2

Α.Π.: «Το ίδιο είναι το πρωτόκολλο, δεν έχει καμία διαφορά. Απλώς οι από πάνω κατηγορίες έχουν κάποια έσοδα. Εμείς δεν έχουμε τίποτα από έσοδα. Απλώς τα βάζει ο χρηματοδότης τα λεφτά»

Παλτόγλου(μεγαλομέτοχος ΠΑΕ Αιγάλεω): Δίκαιο το θέμα της αναδιάρθρωσης
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ποιό Δημοφιλή

To Top