ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΕ Ιωνικός: Εισιτήρια διαρκείας 2021/2022, ξεκίνησε η διάθεση!-Συνεργασία Ακαδημίας με ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ

ΠΑΕ Ιωνικός: Εισιτήρια διαρκείας 2021/2022, ξεκίνησε η διάθεση!

«Όλα Μπλε, Νίκαια Ολέ»!

Η επιστροφή του Ιωνικού στα μεγάλα σαλόνια είναι γεγονός ύστερα από 14 χρόνια. Η αγαπημένη μας ομάδα, υπό τη διοικητική ηγεσία της οικογένειας Τσιριγώτη, πέτυχε το Three-peat με τρεις συνεχόμενες ανόδους και πλέον, είναι έτοιμη για τη Super League.

Η δική μας επιστροφή, συνδυάζεται και με την επιστροφή του κόσμου στα γήπεδα. Σ’ αυτή την ιστορική στιγμή, σας θέλουμε δίπλα μας.

Μαζί μας! 12ο παίκτη! Ήρθε η ώρα, το «Όλα Μπλε, Νίκαια Ολέ» να ακουστεί ξανά. Πάμε, ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ!

Κόστος διαρκείας ανά θύρα:

Θύρα 3 (Rangers) 100€

Θύρα 1-2 200€

Θύρα 5 vvip 350€.
Προσοχή: Μπορείτε να κάνετε την κράτηση σας και να αγοράσετε το εισιτήριο διαρκείας σας ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ από την ticketmaster εδώ.

*Η παραλαβή του εισιτηρίου διαρκείας σας θα γίνεται κατόπιν ραντεβού από την Τετάρτη (21/7), από τα γραφεία της ΠΑΕ Ιωνικός στο γήπεδο της Νεάπολης.

ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΚΤΗΣΗΣ

Online
Μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ΠΑΕ ΑΟ ΙΩΝΙΚΟΣ 1965 (www.ionikosfc.gr) και της TICKETMASTER (ticketmaster)

Γήπεδο Ιωνικού – Θύρα 8
Απαιτείται τηλεφωνικό ραντεβού στο 210 42 52 812 από τις 10:00 έως 14:00 (Δευτέρα-Παρασκευή). Το ραντεβού θα ισχύει μόνο για τη συγκεκριμένη ημέρα και ώρα και για ένα άτομο, επιδεικνύοντας τα απαραίτητα παραστατικά τους.
Η παραλαβή θα πραγματοποιείται με την επίδειξη των απαιτούμενων πιστοποιητικών.

ΑΓΟΡΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Για την έκδοση των εισιτηρίων διαρκείας είναι απαραίτητα τα παρακάτω:

ΑΜΚΑ, ΑΔΤ, ΑΦΜ, αριθμός κινητού τηλεφώνου, email.
Για αγορά από το «Γήπεδο Ιωνικού» οι φίλαθλοι θα πρέπει να επιδείξουν:
Πιστοποιητικό εμβολιασμού covid-19 ή
πιστοποιητικό νόσησης covid-19 ή
το προγραμματισμένο ραντεβού της δεύτερης δόσης του εμβολιασμού.

Κάθε κάτοχος-μέλος θα πρέπει να έχει στην κατοχή του μόνο ένα (1) εισιτήριο διαρκείας.

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΙΣΟΔΟΥ
Η είσοδος στο γήπεδο θα επιτρέπεται μόνο σε όσους θα έχουν τα ακόλουθα παραστατικά:

Πιστοποιητικό εμβολιασμού covid-19.

Πιστοποιητικό νόσησης covid-19. Όσοι φίλαθλοι έχουν πιστοποιητικό νόσησης covid-19, μετά τη λήξη του θα τους επιτρέπεται η είσοδος στο γήπεδο σύμφωνα με τις εκάστοτε ισχύουσες αποφάσεις των οργάνων της Πολιτείας και τις οριζόμενες προϋποθέσεις.

Ο έλεγχος και η ταυτοπροσωπία θα γίνεται κατά την είσοδό τους στο γήπεδο.
Κατά τη διενέργεια διαγνωστικού ελέγχου τεστ Covid-19, ανιχνεύθηκαν άλλα δύο κρούσματα σε μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Με αίσθημα ευθύνης και για την προάσπιση της υγείας, της ασφάλειας των μελών της αποστολής και την τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων, αποφασίστηκε η αποστολή να επιστρέψει σήμερα από τον Βώλακα της Δράμας σε διαχωρισμένα γκρουπ και να ακολουθηθούν οι προβλεπόμενες διαδικασίες.
Συνεργασία της Ακαδημίας με τον σύλλογο «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ»
Η ΠΑΕ Ιωνικός και η Ακαδημία μας, με μεγάλη χαρά και περηφάνια, ανακοινώνουν την έναρξη της συνεργασίας με τον Σύλλογο «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ – ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΔΟΤΩΝ ΜΥΕΛΟΥ ΤΩΝ ΟΣΤΩΝ».

Το Σωματείο «ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ» είναι μη κερδοσκοπικός οργανισμός. Ιδρύθηκε το 2012 και αποτελεί έναν ακόμη κρίκο στην αλυσίδα προσφοράς ιατρικής, ψυχικής και κοινωνικής φροντίδας του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με Καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ», με Πρόεδρο την Πρέσβειρα Καλής Θελήσεως της UNESCO, Κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη

Η συνεργασία της Ακαδημίας της ΠΑΕ Ιωνικός με τον σύλλογο «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ», πραγματοποιείται στα πλαίσια της κοινωνικής και ανθρώπινης ευαισθητοποίησης που διακατέχει την ομάδα μας από την ίδρυση της. Αποφασίσαμε να σταθούμε αρωγοί, δίπλα στον σύλλογο «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ», στο ιερό έργο ζωής που επιτελούν αυτοί οι άνθρωποι σώζοντας ζωές, και στόχος μας είναι – μόλις το επιτρέψουν οι συνθήκες – να βοηθήσουμε και εμείς έμπρακτα μέσω δράσεων προκειμένου να βρεθούν εθελοντές μυελού των οστών.

Στο πλαίσιο αυτής της συνεργασίας, η Ακαδημία της ΠΑΕ Ιωνικός και συγκεκριμένα τμήματα υποδομών της, θα φέρουν σε λογότυπο στην φανέλα το Σωματείο «ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ».

Μάλιστα χθες Πέμπτη (15/7), πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο της Νεάπολη μίνι εκδήλωση για την παρουσίαση της συνεργασίας, με όλα τα προβλεπόμενα μέτρα. Παρών ήταν ο Διευθυντής της Ακαδημίας Χάρης Λεουνάκης, ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ και εκ των διοικητικών ηγετών Τάκης Τσιριγώτης, οι βουλευτές της Β’ Πειραιά της ΝΔ, Δημήτρης Μαρκόπουλος και Γιάννης Τραγάκης, οι βουλευτές με τον ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία στην Β΄ Πειραιώς Γιάννης Ραγκούσης και Τρύφων Αλεξιάδης, ο Δήμαρχος Νίκαιας – Αγ. Ι. Ρέντη Γιώργος Ιωακειμίδης και αντιπροσωπεία του Σωματείου «ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ», της οποίας ηγούνταν ο Επιστημονικός Διευθυντής και γιατρός του συλλόγου κύριος Στέλιος Γραφάκος, που είναι από τα ιδρυτικά μέλη του Συλλόγου.

Η ΠΑΕ Ιωνικός και η Ακαδημία, τίμησαν στο πλαίσιο της εκδήλωσης την Πρέσβειρα Καλής Θελήσεως της UNESCO, Κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, η οποία έχει υλοποιήσει ένα ευρύ ανθρωπιστικό έργο και ηγείται της όλης προσπάθειας και τον Επιστημονικό Διευθυντή και γιατρό του συλλόγου κύριο Στέλιο Γραφάκο, για την ιερή προσφορά τους.

ΠΑΕ Ιωνικός: Εισιτήρια διαρκείας 2021/2022, ξεκίνησε η διάθεση!-Συνεργασία Ακαδημίας με ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ποιό Δημοφιλή

To Top