Β' ΕΠΣΑ

Π. Αντωνίου (κόουτς Ελευθερούπολης): Οφείλουμε να είμαστε έτοιμοι

Δηλώσεις του προπονητή της Ανδρικής ομάδας της Α.Ε Ελευθερούπολης με αφορμή την έναρξη της προετοιμασίας για την νέα ποδοσφαιρική περίοδο.
Η ανδρική ομάδα της Α.Ε Ελευθερούπολης ξεκινά σήμερα 17 Αυγούστου την προετοιμασίας της για την νέα χρονιά και ο Πέτρος Αντωνίου που θα βρίσκεται στο “τιμόνι” της κιτρινόμαυρης ομάδας για δεύτερη χρονιά, σε αυτήν την ιδιόμορφη ομολογουμένως ποδοσφαιρική περίοδο, δηλώνει τα παρακάτω.
«Μια ακόμα ποδοσφαιρική χρονιά ,με τις ιδιαιτερότητες της αρχίζει, βρίσκοντας όλους μας που ασχολούμαστε με το ποδόσφαιρο, ανυπόμονους να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες και στους στόχους που έχουν οριοθετηθεί.
Η αποχή είναι μεγάλη αλλά οφείλουμε να είμαστε έτοιμοι!!
Ξεκάθαρο αγωνιστικό πλάνο,εξέλιξη ποδοσφαιριστών και χαρά του παιχνιδιού, συμπληρώνουν το τρίπτυχο μιας ανταγωνιστικής ομάδας που θα παλεύει το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά!
Κύρια μας προτεραιότητα, η μεγάλη σημασία που θα δοθεί στην διαχείριση των ποδοσφαιριστών μας από την πολύμηνη απραξία λόγω της πανδημίας.
Προέχει η σωματική και ψυχική ηρεμία των παικτών μας.
Η “ενσυναίσθηση” είναι η λέξη αυτή την περίοδο , που αντιπροσωπεύει την φιλοσοφία της Ελευθερούπολης. Εύχομαι υγεία και καλή ποδοσφαιρική χρονιά σε όλους

Π. Αντωνίου (κόουτς Ελευθερούπολης): Οφείλουμε να είμαστε έτοιμοι
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ποιό Δημοφιλή

To Top