ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ούτε συνεννοημένος να ήταν ο κορονοϊός, καθήλωσε παρέλαση, Πάσχα, εκκλησία, Πρωτομαγιά

Τελικά ούτε συνεννοημένος να ήταν ο κορονοϊός αφού ύστερα από τα περιοριστικά μέτρα που εφαρμόστηκαν καθήλωσε όλες τις σημαντικές στιγμές του ελληνικού έθνους αυτή την περίοδο.

Ο κορονοϊός δεν επέτρεψε να γίνει η παρέλαση της 25ης Μαρτίου, δεν επέτρεψε στους Έλληνες ορθόδοξους να γιορτάσουν το δικό μας Πάσχα, κράτησε κλειστές τις εκκλησίες και δεν επέτρεψε στους Έλληνες να γιορτάσουν την εργατική Πρωτομαγιά για τα τιμηθούν έτσι οι αγώνες εκείνων που έδωσαν την ζωή τους για να κατοχυρωθούν τα εργασιακά δικαιώματα.

Και βέβαια θεωρείται δεδομένο ότι δεν θα μπορέσουν να ανοίξουν όλα τα μαγαζιά μετά το παρατεινόμενο λουκέτο ενώ θα δημιουργηθούν χιλιάδες στρατιές κι άλλων ανέργων.

Η περίπτωση κατά σύμπτωση θυμίζει τις πρώτες εκατό μέρες διακυβέρνησης του Γιώργου Παπανδρέου που στην συνέχεια έσκασε το μνημόνιο, τις σκληρές διαπραγματεύσεις της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ που τελικά έφερε κι άλλο μνημόνιο δημιουργώντας πάντως ένα μαξιλαράκι της τάξης των 37 δις και πάει λέγοντας.

Στο διάστημα αυτό πέρασαν νομοσχέδια αντιλαϊκά κυρίως ενώ μεταξύ άλλων έτσι για την ιστορία ξεχάστηκε η υπόθεση Novartis.

Ούτε συνεννοημένος να ήταν ο κορονοϊός, καθήλωσε παρέλαση, Πάσχα, εκκλησία, Πρωτομαγιά
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ποιό Δημοφιλή

To Top