ΕΠΟ

Οριστικά ο Πάνος Δημητρίου αναπληρωτής πρόεδρος της ΕΠΟ

Στο πρόσωπο του προέδρου της ΕΠΣ Αθηνών Παναγιώτη Δημητρίου κατέληξε η ΕΠΟ για τον αναπληρωτή προέδρου.

Το διοικητικό συμβούλιο της ΕΠΟ μέσω τηλεδιάσκεψης ανέδειξε τον Παναγιώτη Δημητρίου ως αναπληρωτή πρόεδρο της Ομοσπονδίας. Μάλιστα Αντιπρόεδρος εκλέχτηκε ο Αστέριος Αντωνίου και ταμίας ο Κλέαρχος Τζαφέρης.

Η ΕΠΟ πραγματοποίησε Δ.Σ. με τηλεδιάσκεψη το πρωί της Δευτέρας, το πρώτο μετά την εκλογή του Θοδωρή Ζαγοράκη στην Ομοσπονδία.

Η συνεδρίαση έβγαλε και τα νέα πρόσωπα που θα βρίσκονται στην θέση του Αναπληρωτή προέδρου της ΕΠΟ, του Αντιπροέδρου και φυσικά του ταμεία.

Στη σημερινή πρώτη συνεδρίαση στην ΕΠΟ μετά την εκλογή του Θοδωρή Ζαγοράκη στην Ομοσπονδία, υπήρξε ψηφοφορία για τα μέλη που θα απαρτίσουν το νέο Δ.Σ.

Τη θέση του αποχωρήσαντος εκτελεστικού γραμματέα, Αλέξη Δέδε, θα αναλάβει ο μέχρι πρότινος διευθυντής επικοινωνίας της ΕΠΟ, Ιάκωβος Φιλιππούσης, που έλαβε 11 ψήφους από τους 17.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Θοδωρής Ζαγοράκης αποχώρησε από τη διαδικασία.

Την πρώτη της συνεδρίαση, μέσω τηλεδιάσκεψης, πραγματοποίησε η νέα Εκτελεστική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας υπό την προεδρία του Θοδωρή Ζαγοράκη τη Δευτέρα (5/4).

Στην συγκρότηση σε σώμα της Ε.Ε. της ΕΠΟ δεν έκρυψε εκπλήξεις, αφού όπως αναμενόταν ο Παναγιώτης Δημητρίου ψηφίστηκε με 16 υπέρ και μια κατά ψήφο αναπληρωτής πρόεδρος. Τη θέση του α’ αντιπροέδρου κατέλαβε ο Αστέριος Αντωνίου (όπως και στο προηγούμενο συμβούλιο), ενώ ταμίας αναλαμβάνει ο Κλέαρχος Τζαφέρης.

Να σημειωθεί επίσης, ότι το νευραλγικό πόστο του Εκτελεστικού Γραμματέα με 11 ψήφους (δεν συμμετείχαν την ψηφοφορία ο Ζαγοράκης και οι εκπρόσωποι SL1 & SL2-FL) πήρε ο Ιάκωβος Φιλιππούσης, ο οποίος μέχρι πρότινος ήταν Διευθυντής Επικοινωνίας. Ο δε Αλέξης Δέδες, απερχόμενος Εκτελεστικός Γραμματέας θα εργαστεί για τη ΦΙΦΑ εν όψει του Μουντιάλ του Κατάρ το 2022.

Οριστικά ο Πάνος Δημητρίου αναπληρωτής πρόεδρος της ΕΠΟ
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ποιό Δημοφιλή

To Top