ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ

Ομάδα Ευρωπαϊκών Προδιαγραφών έδειξε η ACROPOLIS στο ματς με Ηρακλή Ελευσίνας (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Η ACROPOLIS CLUB έδειξε ομάδα Ευρωπαϊκών προδιαγραφών στο ματς με Ηρακλή Ελευσίνας.

Όμοια εμφάνιση δεν έχει πραγματοποιηθεί μέχρι τώρα δημιουργώντας έτσι μια εκπληκτική εκδήλωση.
H ACROPOLIS ευχαριστεί για την άρτια φιλοξενία τον Ηρακλή Ελευσίνας τον Δήμαρχο κο Αργύρη την εντεταλμένη της Περιφέρειας Ευγενία Μπαρμπαγιάννη τον Βετεράνο Ματθαίο Μουράτη και πλήθος κόσμου όπως και σπουδαστές που απόλαυσαν το ματς όπως και τον Μελέτη Αδάμ. Ο αγώνας έγινε για Την ΦΩΛΙΑ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ ΆΤΟΜΑ. Α. Μ. ΕΑ. ❗ ❗ Δόθηκε ΜΕΓΑΛΟΣ όγκος τροφίμων που δεν έχει προηγούμενο.
Στο τρίτο ημίχρονο επικράτησαν κέφι και όμορφο κλίμα.
Ο πρόεδρος της ACROPLIS Μαρίνος Παπαντωνόπουλος δήλωσε την στήριξη στον Ηρακλή Ελευσίνας ενώ θα ακολουθήσει Δ. Σ.

Εκδήλωση ανθρωπιάς και αλληλεγγύης με την έμπνευση και φροντίδα των ομάδων Παλαίμαχοι Ηρακλή Ελευσίνας και Παλαίμαχοι Acropolis FC έδωσαν φιλικό αγώνα στο Γήπεδο Γεώργιος Ρουμελιώτης, με σκοπό την συλλογή τροφίμων (αντι εισιτηρίου) για να ενισχυθεί το Κέντρο Αγάπης Ελευσίνας – Φιλική Φωλιά.
Εγιναν βραβεύσεις και από τις δύο ομάδες. Σε παλαίμαχους ποδοσφαιριστές του Ηρακλή. Ενώ βραβεύτηκε και ο πρόεδρος του ACROPOLIS FC κος Παπαντωνόπουλος Μαρίνος.
Παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Ελευσίνας κ. Αργύρης Οικονόμου, οι Παλαίμαχοι Ποδοσφαιριστές Ματθαίος Μουράτης, Παναγιώτης Καραβασίλης, ο Πρόεδρος του Ηρακλή Ελευσίνας κ.α.
Αξίζουν συγχαρητήρια στους διοργανωτές, ιδιαίτερα στους Προέδρους των δυο ομάδων Παλαιμάχων κ.κ. Μελέτη Αδάμ και Μαρίνο Παπαντωνόπουλο.
Τηρήθηκαν όλα τα μέτρα για ένα ασφαλή αγώνα κατά του COVID19.


Ομάδα Ευρωπαϊκών Προδιαγραφών έδειξε η ACROPOLIS στο ματς με Ηρακλή Ελευσίνας (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ποιό Δημοφιλή

To Top