Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Οι αριθμοί μιλάνε από μόνοι τους: Πορεία πρωταθλητισμού ο Φωστήρας με Βαγγέλη Σταυρακόπουλο

Επειδή έχουμε περάσει πλέον σε μια εποχή που τα πάντα εξαρτώνται από τους αριθμούς αφού αυτοί βγάζουν όλα τα αποτελέσματα, αυτή ακριβώς η φιλοσοφία ταιριάζει με την ομάδα του Φωστήρα σε ότι έχει να κάνει από την ημέρα που ανέλαβε την ομάδα ο επιτυχημένους κόουτς Βαγγέλης Σταυρακόπουλος.

Ο Σταυρακόπουλος ανέλαβε τον Φονέα όταν η ιστορική ομάδα του Ταύρου βρισκόταν κυριολεκτικά στο μηδέν αφού στις δύο πρώτες αγωνιστικές είχε απανωτές ήττες από τον Αήττητο στα Σπάτα και από τον Εθνικό.

Με την παρουσία όμως του Βαγγέλη Σταυρακόπουλου που πέραν των πολύτιμων τρίποντων έδωσε επιπλέον ποιότητα και πρόσφερε καλή ψυχολογία στην ομάδα ο Φωστήρας πήρε τα πολύ επάνω του. Από το μηδέν και τον βυθό τώρα βρίσκεται τρίτος πολύ κοντά στους δύο πρωτοπόρους.

Και φθάσαμε λοιπόν στο σημείο που πράγματι και οι αριθμοί μιλάνε από μόνοι τους για την αναγέννηση του Φωστήρα. Από την στιγμή που ανέλαβε τα αγωνιστικά ηνία ο τεχνικός Βαγγέλης Σταυρακόπουλος σε πέντε ατώνες είχε τέσσερις νίκες και μια ήττα. Νίκησε την πάντα ισχυρή ΑΕ Μοσχάτου εκτός και ακολούθως νίκησε την ΑΕ Μυκόνου, τον Πανναξιακό που είναι πολύ δυνατά συγκροτήματα και την Κυριακή με εξαιρετικό ποδόσφαιρο την Μαρκό με 3-1.

Υπάρχει όμως και συνέχεια για τον Φονέα αφού δεν είναι μόνο τα απανωτά τρίποντα. Ο Βαγγέλης Σταυρακόπουλος έχει χρησιμοποιήσει 23 από τους 24 παίκτες και μεταξύ αυτών έχει χρησιμοποιήσει δύο 16χρονα παιδιά όπως ο Σπύρος Χατζηκυριάκος και ο Χρήστος Αρβανίτης όπως και τον 18χρονο γκολκίπερ Στράτο Πασαλιμανιώτη, Η ιστορία λοιπόν πράγματι γράφεται μ’έσα στο γήπεδο με γνώμονα τους αριθμούς μαζί φυσικά με την συνολκκή παρουσία της ομάδας.

Οι αριθμοί μιλάνε από μόνοι τους: Πορεία πρωταθλητισμού ο Φωστήρας με Βαγγέλη Σταυρακόπουλο
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ποιό Δημοφιλή

To Top