ΕΠΣΑΝΑ

Ο Βαγγέλης Κατσιγιάννης προπονητής στην πρώτη ομάδα του Παθιακάκη

Ο ΠΑΘΙΑΚΑΚΗΣ ΤΟΝ ΤΙΜΗΣΕ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΡΟΠΟ. ΤΟΝ ΒΑΓΓΕΛΗ ΚΑΤΣΙΓΙΑΝΝΗ,ΤΟΝ ΕΙΧΕ ΠΡΙΝ 24 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΙΚΤΗ ΣΤΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΕΚΑΝΕ ΤΕΧΝΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΔΡΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΑΦΟΥ Ο ΚΙΛΙΜΤΖΙΔΗΣ ΠΗΓΕ ΓΙΑ ΜΟΝΙΜΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Ο Βαγγέλης Κατσιγιάννης νέος προπονητής του Αντρικού τμήματος της Ακαδημίας έπειτα από την απόφαση του προπονητή μας Κιλιμτζιδη Τάσου για μόνιμη διαμονή στην συμπρωτεύουσα .
Διατηρώντας την φιλοσοφία μας, ο προπονητής της Α ομάδος να προέρχεται από το επιτελείο της Ακαδημίας την σκυτάλη πήρε ο Βαγγέλης Κατσιγιάννης έπειτα από 21 χρόνια όταν εγγράφηκε ως αθλητής.
Τον Σεπτέμβριο του 2000 ήρθε στην Ακαδημίας μας σε ηλικία 7 ετών, αποφοίτησε το 2009 στην ηλικία των 16, συμμετέχει ως βοηθός προπονητών κατά την φοίτηση του στην γυμναστική ακαδημία και εν συνεχεία ως πτυχιούχος των ΣΕΦΑΑ ανέλαβε καθήκοντα προπονητή αναπτυξιακών ηλικιών.
Ταυτόχρονα ήταν αρχηγός στην Α ομάδα.
Ευχόμαστε στον νέο μας προπονητή καλή επιτυχία και στήριξη από όλη την οικογένεια του ΓΙΆΝΝΗ ΠΑΘΙΑΚΑΚΗ.Ο Βαγγέλης Κατσιγιάννης προπονητής στην πρώτη ομάδα του Παθιακάκη
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ποιό Δημοφιλή

To Top