ΠΕΙΡΑΙΑΣ

Ο σπουδαίος Γιάννης Βασιλικής ανέλαβε γυμναστής στον Πειραϊκό

O Ιωάννης Βασιλικής θα αναλάβει την εκγύμναση των ποδοσφαιριστών στον Πειραϊκό.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΝΑΡΞΗΣ ΚΟΡΥΦΑΙΑΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ.
Με στόχο την όσο το δυνατόν αρτιότερη εκγύμναση αλλά και την ασφαλέστερη επάνοδο των αθλητών μας στην ποδοσφαιρική «κανονικότητα» μετά την πολύμηνη αναγκαστική διακοπή κάθε αθλητικής δραστηριότητας λόγω της πανδημίας Covid-19 , η ομάδα μας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με δύο καταξιωμένους ανθρώπους του ποδοσφαίρου, με πλούσιο βιογραφικό για τους οποίους δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις.

Πρόκειται για τον εξαίρετο γυμναστή απόφοιτο των ΤΕΦΑΑ κ. Ιωάννη Βασιλική, ο οποίος θα αναλάβει την εκγύμναση των ποδοσφαιριστών μας και την βελτίωση της φυσικής τους κατάστασης, σε συνεργασία με το προπονητικό τιμ της ομάδας μας και τον καθηγητή Πανεπιστημίου στη Σχολής Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού ΤΕΦΑΑ του ΕΚΠΑ κ. Βαγγέλη Μπεκρή ,ο οποίος θα έχει την εποπτεία και επίβλεψη της επιστημονικής εκγύμνασης των ποδοσφαιριστών μας, ενώ παράλληλα θα αναλάβει τον συντονισμό της επαναλειτουργίας των ακαδημιών του συλλόγου μας.

Στα πλαίσια αυτά πραγματοποιήθηκε μια πρώτη συνάντηση γνωριμίας με το τεχνικό τιμ και τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας στο υπερσύγχρονο γυμναστήριο Powerhouse που διατηρεί στο Νέο Φάληρο ο κ. Ιωάννης Βασιλικής,(ΦΩΤΟ), όπου επισημάνθηκε η ανάγκη για την ύπαρξη μιας μεταβατικής περιόδου ενός περίπου μηνός πριν την έναρξη της προετοιμασίας για την νέα αγωνιστική περίοδο κατά την οποία οι ποδοσφαιριστές μας από την επόμενη εβδομάδα θα πρέπει να ακολουθήσουν ένα ειδικό πρόγραμμα ασκήσεων εκγύμνασης που έχει εκπονηθεί με στόχο την σταδιακή και ομαλή επανένταξή τους στις αγωνιστικές υποχρεώσεις και την αποφυγή τραυματισμών εξαιτίας της πολύμηνης αναγκαστικής αποχής τους από την αγωνιστική δράση.

Μάλιστα πριν την έναρξη της προετοιμασίας για τη νέα αγωνιστική περίοδο οι ποδοσφαιριστές μας θα υποβληθούν σε ιατρικές εξετάσεις και εργομετρικά τεστ για τον πλήρη έλεγχο και αξιολόγηση της φυσικής τους κατάστασης.

Καλωσορίζουμε τους νέους επιστημονικούς συνεργάτες μας και ευελπιστούμε σε μια εποικοδομητική συνεργασία μαζί τους με πολλές αγωνιστικές επιτυχίες για την ομάδα μας, όντας βέβαιοι ότι η παρουσία τους και η πολύτιμη συμβολή της υψηλής επιστημονικής γνώσης τους θα ανεβάσει το επίπεδό των αθλητών μας.

Ο σπουδαίος Γιάννης Βασιλικής ανέλαβε γυμναστής στον Πειραϊκό
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ποιό Δημοφιλή

To Top