Β' ΕΠΣΑ

Ο Σάκης Κάτζος τεχνικός διευθυντής στον Νεοπεντελικό

Την αναβάθμιση του Σάκη Κάτζου, οποίος αναλαμβάνει όπως ήταν αναμενόμενο και προαναγγελθεί το πόστο του Τεχνικού Διευθυντή, τόσο στο Ανδρικό τμήμα όσο και στις Ακαδημίες του συλλόγου, ανακοίνωσε ο Νεοπεντελικός.

Σίγουρα πρόκειται για μια επιβράβευση των προσπαθειών και των ικανοτήτων του, αφού στα δύο χρόνια της θητείας του στον πάγκο της ομάδας απέδειξε πως έχει όλα τα φόντα να φέρει εις πέρας αυτή την δύσκολη αποστολή, και να οδηγήσει τον σύλλογο σε ακόμη καλύτερες ημέρες οργανωτικά και αγωνιστικά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση…

Η διοίκηση του Νεοπεντελικού ανακοινώνει ότι μετά τη διετή πολύ επιτυχημένη συνεργασία της με τον προπονητή Διονύση Κάτζο και μετά από σχετικές συζητήσεις μαζί του συναποφάσισαν να αναλάβει το δύσκολο και σημαντικό ρόλο του τεχνικού διευθυντή της ανδρικής ομάδας και διευθυντή των ακαδημιών. Η διοίκησή μας στηρίζει με μεγάλη πίστη και ελπίδα το πλάνο ανάπτυξης της Ακαδημίας, το οποίο και θεωρεί πρώτη και απαραίτητη προτεραιότητα για το μέλλον του συλλόγου μας. Η εμπειρία και η εργατικότητα του Διονύση Κάτζου μας δίνει την πολυτέλεια να ονειρευόμαστε την ομάδα στις υψηλότερες κατηγορίες με τα δικά μας παιδιά. Η απόλυτη ταύτιση ιδεών και στόχων της διοίκησης με τον Διονύση και με τους συνεργάτες του, αποδεικνύει την ομοιογένεια που επικρατεί στο σύλλογο και μόνο θετικά αποτελέσματα μπορεί να φέρει.
Οι προπονητές της ακαδημίας μας θα είναι για την επόμενη αγωνιστική περίοδο:
Κάτζος Διονύσης
Παπαθανασιου Χρήστος
Τζαβέλλας Οδυσσέας
Τριανταφύλλου Νίκος
Σεμπογλου Μάριος
Καμπούρης Σπύρος
Ράπτης Πάρις
Κάτζος Άγγελος
Καλή αρχή με πολλές επιτυχίες!

 

Ο Σάκης Κάτζος τεχνικός διευθυντής στον Νεοπεντελικό
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ποιό Δημοφιλή

To Top