Α' ΕΠΣΑ

Ο Κώστας Σιδεράτος αντιπρόεδρος στον Μικρασιατικό

Από την θητεία του στους αγωνιστικούς χώρους τώρα βρέθηκε στα διοικητικά του Μικρασιατικού

Ο λόγος για τον πρώην ποδοσφαιριστή, Κώστα Σιδεράτο που δραστηριοποιείται στο τομέα της εστίασης, ο οποίος αναλαμβάνει χρέη αντιπροέδρου στον σύλλογο.

Μετά από συνάντηση που είχε με τον γενικό διευθυντή του Μικρασιατικού, Κώστα Σταμπουλίδη, ο κ. Σιδεράτος πείσθηκε αφού του φάνηκε αρκετό ενδιαφέρον το project της ομάδας από την Καισαριανή.

Το δελτίο τύπου

Με πολύ μεγάλη χαρά ανακοινώνουμε μια νέα παρουσία στο συμβούλιο της ομάδας μας. Συγκεκριμενα μετά από αρκετές συναντήσεις του Γενικού διευθυντή της ομάδα μας Κώστα Σταμπουλίδη με τον κύριο Κώστα Σιδεράτο συμφωνήθηκε η ενσωμάτωση του στη διοίκηση του συλλόγου.Ο κύριος Σιδεράτος θα είναι ο νέος αντιπρόεδρος της ομάδας μας.Εδω θα πρέπει να σημειωθεί ότι έχει διατελέσει ποδοσφαιριστής στης παρακάτω ομάδες: Αθηναϊκό, Λήλας Βασιλικού,Α.Ο Βύρωνα, Δάφνη παλαιού Φαλήρου, Παλαιό Φάληρο, Πετράλωνα,Α Ο Παγκρατίου και Δόξα Πειραιά. Παράλληλα έχει διατελέσει προπονητής στης Ακαδημίες της ομάδας μας ενώ τα τα τελευταία χρόνια δραστηριοποιείται επαγγελματικά ως ιδιοκτήτης στης παρακάτω επιχειρήσεις Coco’s,the billians,lolita.Με αυτή την παρουσία ενισχύεται σημαντικά το Δ.Σ του συλλόγου μας. Καλωσορίζουμε τον Κώστα στην οικογένεια του μικρασιατικού και του εύχομαι καλή επιτυχία στο έργο του..

Ο Κώστας Σιδεράτος αντιπρόεδρος στον Μικρασιατικό
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ποιό Δημοφιλή

To Top