Β' ΕΠΣΑ

Ο Γιώργος Σέχου στην Αγία Ελεούσα, ανανέωσαν Γιαννόπουλος, Παπαδόπουλος

Το νέο της μεταγραφικό απόκτημα τον Γιώργο Σέχου ανακοινώνει η ΑΠΕ Αγία Ελεούσα.
Παίκτης της ομάδας της Αγίας Βαρβάρας ενόψει του νέου πρωταθλήματος της Α΄ ΕΠΣΑ για την σεζόν 2020-2021 είναι ο Γιώργος Σέχου.
Ο 23χρονος υψηλόσωμος αμυντικός αγωνίζεται στο κέντρο της άμυνας και προέρχεται από την ομάδα του Καματερού, με την οποία είχε εξαιρετικές και σταθερές παρουσίες στο πρωτάθλημα της Α΄ Αθήνας.
Πρόκειται για την 4η φετινή μεταγραφή της ΑΠΕ Αγία Ελεούσα, καθώς ήδη έχουν αποκτηθεί ο 24χρονος ακραίος μπακ – χαφ Αλέξανδρος Μπάκας από τον Ιάσωνα Ιλίου, ο 24χρονος επιθετικός Παναγιώτης Μπάκας από τον Ιάσωνα Ιλίου και ο 21χρονος αριστεροπόδαρος πλάγιος μπακ – χαφ Δημήτρης Σαμπάνης.
Στην κεντρική φώτο, ο Γιώργος Σέχου στα γραφεία της ΑΠΕ με τον Γενικό Γραμματέα της ομάδας κ. Ναπολέοντα Δάκουρα

Την φανέλα της ΑΠΕ Αγία Ελεούσα για 4η σερί σεζόν θα φορέσουν οι Δημήτρης Γιαννόπουλος και Γιάννης Παπαδόπουλος, οι οποίοι ανανέωσαν την ποδοσφαιρική συνεργασία τους με την ομάδα μας και θα την ενισχύσουν στο πρωτάθλημα της Α΄ Αθήνας για την σεζόν 2020-2021, όπου ο «κυανόλευκος» σύλλογος επιστρέφει στην κορυφαία κατηγορία της ΕΠΣΑ μετά από τρεις περιόδους.
Είναι, χρονικά, οι πρώτες δύο ανανεώσεις της ΑΠΕ Αγία Ελεούσα και εντάσσονται στον σχεδιασμό – προγραμματισμό για την αγωνιστική παρουσία της «Αγίας» στην Α΄ ΕΠΣΑ.
Ο 22χρονος μεσοεπιθετικός Δημήτρης Γιαννόπουλος, ήρθε στην ΑΠΕ Αγία Ελεούσα το καλοκαίρι του 2017, προερχόμενος από την Λυκόβρυση και σε αυτές τις τρεις τελευταίες σεζόν με την ομάδα μας στο πρωτάθλημα της Β΄ ΕΠΣΑ, ήταν μεταξύ των βασικών πυλώνων της μεσοεπιθετικής γραμμής.
Ο 21χρονος δεξιός οπισθοφύλακας (μπακ – χαφ) Γιάννης Παπαδόπουλος, έχοντας και αυτός βίο – χρονικά – παράλληλο με τον Δημήτρη Γιαννόπουλο, εντάχθηκε στην ΑΠΕ το καλοκαίρι του 2017, προερχόμενος από το τμήμα Κ17 του Απόλλωνα Αθηνών.
Δεν άργησε και αυτός να πάρει φανέλα βασικού και να αποτελέσει μία από τις στάνταρ επιλογές στο αγωνιστικό σύνολο της ομάδας μας, σε όλο αυτό το διάστημα των τριών ετών στην Β΄ ΕΠΣΑ, παρά το απαιτητικό βαρύ ακαδημαϊκό πρόγραμμα του.
Προς ανακεφαλαίωση, η ΑΠΕ Αγία Ελεούσα, έως τώρα έχει ανακοινώσει την απόκτηση, του 24χρονου ακραίου μπακ – χαφ Αλέξανδρου Μπάκα από τον Ιάσωνα Ιλίου, του 24χρονου επιθετικού Παναγιώτη Μπάκα από τον Ιάσωνα Ιλίου, του 21χρονου αριστεροπόδαρου πλάγιου μπακ – χαφ Δημήτρη Σαμπάνη από τον Αθηναϊκό, του 23χρονου στόπερ Γιώργου Σέχου από το Καματερό, ενώ σε αυτά τα ονόματα και σε ότι αφορά την στελέχωση του αγωνιστικού τμήματος προσθέτονται πλέον αυτά, του 22χρονου μεσοεπιθετικού Δημήτρη Γιαννόπουλου και του 21χρονου δεξιού μπακ – χαφ Γιάννη Παπαδόπουλου.
Στην φώτο, αριστερά ο Γιάννης Παπαδόπουλος και δεξιά ο Δημήτρης Γιαννόπουλος.

Προηγουμένως: Μετά την ανακοίνωση των τεσσάρων (4) μεταγραφών της, η ΑΠΕ Αγία Ελεούσα ανακοίνωσε και τις δύο πρώτες ανανεώσεις της ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου 2020-2021, όπου η ομάδα της Αγίας Βαρβάρας θα λάβει μέρος στο πρωτάθλημα της Α΄ Αθήνας.
Έτσι, ο νέος προπονητής της ομάδας Νίκος Κουνάδης, εκτός από τους νεοαποκτηθέντες, τον 24χρονο ακραίο μπακ – χαφ Αλέξανδρο Μπάκα από τον Ιάσωνα Ιλίου, τον 24χρονο επιθετικό Παναγιώτη Μπάκα από τον Ιάσωνα Ιλίου, τον 21χρονο αριστεροπόδαρο πλάγιο μπακ – χαφ Δημήτρη Σαμπάνη από τον Αθηναϊκό και τον 23χρονο στόπερ Γιώργο Σέχου από το Καματερό, θα έχει στην… φαρέτρα του, ένα Φαρμακοποιό και έναν Εύελπι.
Ποιοτική, ξεχωριστή με την ακαδημαϊκή της πλευρά, αλλά και ιδιαιτέρως αγωνιστική, η ενίσχυση της ομάδας για το πρωτάθλημα της Α΄ Αθήνας, με την ανανέωση της συνεργασίας για 4η σερί σεζόν, με τον 22χρονο φοιτητή της Πανεπιστημιακής Φαρμακευτικής Σχολής, Δημήτρη Γιαννόπουλο και τον 21χρονο, μαθητή της περίφημης Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων, Γιάννη Παπαδόπουλο.
Πέρα από το αγωνιστικό, αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για την ΑΠΕ Αγία Ελεούσα, να έχει στις τάξεις της, δύο ποδοσφαιριστές, οι οποίοι ξεχωρίζουν – εκτός γηπέδων – και σε ακαδημαϊκό επίπεδο!
Ο 22χρονος μεσοεπιθετικός Δημήτρης Γιαννόπουλος (δεξιά στην κεντρική φώτο), ήρθε στην ΑΠΕ το καλοκαίρι του 2017.
Ο Γιαννόπουλος έχει ξεκινήσει από τις ακαδημίες του Πανερυθραϊκού και την σεζόν 2012-2013 στέφθηκε πρωταθλητής Αθήνας με τους Παίδες του εν λόγω συλλόγου.
Σε ηλικία 15 ετών πήρε το «βάπτισμα του πυρός» στην Α΄ ΕΠΣΑ και με τον Πανερυθραϊκό την περίοδο 2013-2014 έπαιξε σε 3 αγώνες. Την επόμενη περίοδο (2014-2015) στην ίδια κατηγορία με το σωματείο των Βορείων Προαστίων είχε 16 εμφανίσεις, ενώ την χρονιά 2015-2016 αγωνίστηκε μία (1) φορά (χρονιά που έδινε πανελλήνιες εξετάσεις και δεν ακολούθησε όλες τις υποχρεώσεις του συλλόγου) με τον Πανερυθραϊκό στην Α΄ ΕΠΣΑ.
Το καλοκαίρι του 2016 μεταγράφηκε στην Λυκόβρυση, όπου για την περίοδο 2016-2017 στην Β΄ ΕΠΣΑ έπαιξε σε 12 ματς και πέτυχε 4 γκολ.
Ακολούθησε η μεταπήδηση του στην ΑΠΕ Αγία Ελεούσα, όπου την σεζόν 2017-2018 στην Β΄ ΕΠΣΑ χρησιμοποιήθηκε 15 φορές και σημείωσε 3 γκολ, την επόμενη περίοδο (2018-2019) είχε 28 εμφανίσεις και 12 γκολ, ενώ την χρονιά 2019-2020 έπαιξε σε 20 ματς (4 γκολ) πανηγυρίζοντας την άνοδο της Αγίας Ελεούσας στην Α΄ ΕΠΣΑ.
Ο Γιάννης Παπαδόπουλος (αριστερά στην κεντρική φώτο), ήρθε και αυτός στην ΑΠΕ, το καλοκαίρι του 2017.
Κάτοικος Νίκαιας, ξεκίνησε από τις ακαδημίες του Ολ. Πειραιά, και συνέχισε σε αυτές του Απόλλωνα Αθηνών, ξεχωρίζοντας για το ταλέντο του και φτάνοντας μέχρι το τμήμα Κ17 της «Ελαφράς Ταξιαρχίας».
Με την ΑΠΕ Αγία Ελεούσα την σεζόν 2017-2018 στην Β΄ κατηγορία της Αθήνας είχε 13 εμφανίσεις και 1 γκολ, την επόμενη σεζόν 2018-2019 κατέγραψε 24 συμμετοχές και 2 τέρματα, ενώ την περίοδο (2019-2020) που ολοκληρώθηκε, είχε 16 ματς και 3 γκολ.
FARMEYE

Πηγή https://ipolimas.gr

Ο Γιώργος Σέχου στην Αγία Ελεούσα, ανανέωσαν Γιαννόπουλος, Παπαδόπουλος
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ποιό Δημοφιλή

To Top