Α' ΕΠΣΑ

Ο Γιώργος Χασάπης νέος Γενικός Αρχηγός στον Άτταλο

Με Δελτίο Τύπου που εξέδωσε ο Άτταλος ανακοίνωση πως νέος Γενικός Αρχηγός της ομάδας θα είναι ο Γιώργος Χασάπης, ενώ παράλληλα ανακοινώθηκαν τα φιλικά προετοιμασίας του συλλόγου.

Αναλυτικά
Στο πρόσωπο του Γιώργου Χασάπη βρήκε ο Άτταλος τον ιδανικό άνθρωπο να αναλάβει το νευραλγικό πόστο του Γενικού Αρχηγού της πρώτης ομάδας. Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και νυν προπονητής με εξαιρετικό έργο στις υποδομές του συλλόγου, τυγχάνει της απολύτου εμπιστοσύνης της διοίκησης η οποία με την συγκεκριμένη επιλογή αλλά και αυτή του (επίσης προπονητή στις υποδομές) Μάνου Τελωνιάτη ως γυμναστή θέλει να επαναφέρει στην φιλοσοφία της ομάδας την ανάδειξη των δεσμών της με την Ακαδημία με σκοπό μια αγαστή συνεργασία προς όφελος των αθλητών και του συλλόγου.
Να θυμίσουμε ότι πέρα του Γιώργου Χασάπη και Μάνου Τελωνιάτη, το τιμ των συνεργατών του Βαγγέλη Γαλάνη πλαισιώνουν ο Δημήτρης Κουρουπάκης ως προπονητής τερματοφυλάκων ο οποίος θα προπονεί και τους μικρούς τερματοφύλακες της Ακαδημίας και ο Νίκος Μπούρας ως φυσικοθεραπευτής.
Σε ότι αφορά την προετοιμασία αυτή είναι προγραμματισμένη να ξεκινήσει την 1η Αυγούστου ενώ έχουν κλειστεί και όλα φιλικά που είναι με: Δαφνη Π. Φαληρου(12/8), Αγ. Αναργύρους(25/8), Αστέρα Ζωγράφου(28/8), Χολαργό(4/9), Παπάγο(11/9) και Περαμαϊκό(18/9).
Τέλος να αναφέρουμε ότι η ομάδα έχει ήδη έρθει σε συμφωνία με ποδοσφαιριστές που θα την ενισχύσουν την νέα περίοδο, οι οποίοι όμως για λόγους δεοντολογίας και ουσίας, θα ανακοινωθούν μετά την 1η Ιουλίου που αρχίζει επίσημα η περίοδος μεταγραφών.

Ο Γιώργος Χασάπης νέος Γενικός Αρχηγός στον Άτταλο
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ποιό Δημοφιλή

To Top