ΕΠΣΑ

Ο Γ.Σ. Καισαριανής υπέρ της πρότασης ΑΟ Βύρωνα και του site μας για παράταση στους παίκτες γεννημένους το ’83

Ο ΓΣ Καισαριανής με ανακοίνωσή του αναφέρει ότι συμφωνεί απόλυτα με την πρόταση του ΑΟ Βύρωνα ώστε να δοθεί παράταση αγωνιστικής ζωής ενός χρόνου για τους παίκτες που έχουν γεννηθεί το 1983 ώστε να μην αποχαιρετήσουν άδοξα και άκομψα την ενεργό δράση

Αυτή την πρόταση την έχει καταθέσει εδώ και καιρό το site μας https://www.fotisnewsmatch.gr και ο υπογράφων.

Η ανακοίνωση του ΓΣ Καισαριανής:

Όπως αναμένεται τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα θα θεωρηθούν ως μη γενόμενα μετά την εξέλιξη της πανδημίας που πλήττει την χώρα και τον κόσμο όλο ..
Όπως ανακοίνωσε μέσω δελτίου τύπου και το γειτονικό σωματείο του ΑΟ ΒΥΡΩΝΑ έτσι και εμείς σαν ΓΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ θεωρούμε δίκαιο το αίτημα το οποίο θα καταθέσουμε στην ΕΠΣΑ και μέσω επίσημου email το γεγονός να δωθεί παράταση στους παίχτες όλων των σωματείων που είναι γεννημένοι το 1983 και φέτος ήταν η τελευταία τους σεζόν αλλά και στους παίχτες που είναι γεννημένοι το 2000 να δοθεί παράταση ενός έτους ώστε να χρησιμοποιηθούν ως «μικροί» καθώς και να σβηστούν οι τιμωρίες από τις αποβολές της φετινής περιόδου ..
Οι κατηγορίες των τοπικών πρωταθλημάτων είναι αυτές που έχουν αδικηθεί περισσότερο από ολο τον αθλητικό κόσμο της χώρας και θεωρούμε το πιο δικαίο είναι να δοθεί αυτή η παράταση καθώς και το σβήσιμο των τιμωριών των αθλητών .
Με σεβασμό στην Επσα αλλά και στους αθλητές και τα παιδιά όλων των σωματείων
Το ΔΣ του ΓΣ Καισαριανής .

Στην ανακοίνωσή του ο ΑΟ Βύρωνα αναφέρει:

Όπως φαίνεται τα πρωταθλήματα της ΕΠΣΑ δεν θα ξεκινήσουν και το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο δέχεται ένα τεράστιο πλήγμα. Εμείς στον Α. Ο. ΒΥΡΩΝΑ παίρνουμε την πρωτοβουλία να προτείνουμε κάτι που θα αμβλύνει την αδικία που θα υποστούν δύο κατηγορίες ποδοσφαιριστών. Οι γεννημένοι το 2000 και αυτοί που συμπληρώνουν τα 37 χρόνια. Προτείνουμε λοιπόν να δωθεί παράταση ενός έτους και στις δυο κατηγορίες. Οι μεν γεννημένοι το 2000 να παίξουν και στο νέο πρωτάθλημα ως μικροί και αντίστοιχα να δοθεί ένας ακόμη χρόνος στους 37άριδες.
Πιστεύουμε ότι είναι εφικτό και κυρίως δίκαιο για τους αθλητές.
Το θέτουμε υπόψη όλων των σωματείων μέσω αυτού του δελτίου τύπου και ταυτόχρονα δεσμευόμαστε να το καταθέσουμε επίσημα και στην ΕΠΣΑ.
Τα παιδιά και οι αθλητές στο επίκεντρο.
Αθλητικός Όμιλος Βύρωνα

Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "Α.Ο.ΒΥΡΩΝ 1954 FC ස"

Ο Γ.Σ. Καισαριανής υπέρ της πρότασης ΑΟ Βύρωνα και του site μας για παράταση στους παίκτες γεννημένους το ’83
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ποιό Δημοφιλή

To Top