ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Αστέρας Βλαχιώτη ενισχύεται σε όλα τα επίπεδα με έντονη κινητοποίηση!

Μεγάλη η κινητοποίηση των φίλων του Αστέρα Βλαχιώτη στην Έκτακτη Γενική συνέλευση που έγινε το Σάββατο 12/9 στο Δημοτικό Στάδιο Βλαχιώτη.

Σε μια συνέλευση στην οποία μεταξύ των πολλών φίλων της ομάδας, παρευρέθηκε ο Δήμος Ευρώτα με την παρουσία του δημάρχου, Δήμου Βέρδου, του αντιδημάρχου Βασίλη Μπόλλα, και άλλων, η ΕΠΣ Λακωνίας με την παρουσία του Προέδρου Τάκη Καρρά και του γενικού γραμματέα Θέμη Δογαντζή, η τοπική κοινότητα Βλαχιώτη και άλλοι.

Κώστας Ζάχος και Πέτρος Μαρτσούκος ανέλυσαν τα πεπραγμένα της Διοίκησης αλλά και εξέφρασαν την ανάγκη διοικητικής στελέχωσης με περισσότερα άτομα, κάτι το οποίο έγινε πράξη άμεσα αφού αρκετοί εκ των παρευρισκομένων δήλωσαν πρόθυμοι να βοηθήσουν.

O Πρόεδρος της ΕΠΣ Λακωνίας, Τάκης Καρράς έκανε τη δική του παρέμβαση σημειώνοντας τις συνεχείς προσπάθειες που γίνονται για να βοηθήσουν το έργο των διοικούντων του Αστέρα Βλαχιώτη.

Ένα από τα σημαντικότερα θέματα στα οποία έγινε αναφορά ήταν η δυνατότητα αγοράς μετοχών μέσω λογαριασμού ο οποίος θα ανακοινωθεί το άμεσο χρονικό διάστημα μέσω δελτίο τύπου της ομάδας.

Στα αγωνιστικά, υπήρχε το Σάββατο, απογευματινή προπόνηση η οποία έλαβε χώρα πριν την έκτακτη γενική συνέλευση.

Σήμερα Κυριακή, υπάρχει ρεπό με τους ποδοσφαιριστές και τον Βαζάκα με το τεχνικό επιτελείο του να επιστρέφουν στις προπονήσεις την Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου.

Πηγή: isports

 

Ο Αστέρας Βλαχιώτη ενισχύεται σε όλα τα επίπεδα με έντονη κινητοποίηση!
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ποιό Δημοφιλή

To Top